0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Een herinnering: Jive die voetbalt!

Jive

Het is vandaag 26 april, bij mij viel het kwartje dat het alweer 3 maanden geleden is dat ik nu (rond 07.00) huilend op de bank zat te schrijven. En na heel veel tranen wil ik juist vandaag iets laten zien dat mij doet huilen en lachen. Jive die voetbalt!

Het blijft knagen

Het is echt zo, het gemis blijft mij in de weg zitten. Er zijn zoveel leuke en mooie herinneringen, ik moet altijd glimlachen als ik er aan denk. Maar het frustreert me dat ik haar niet meer kan knuffelen als het even niet zo lekker gaat. Dat we niet meer van die leuke herinneringen kunnen maken. Ik vind het lastig en ik hoop dat wanneer ik mijn tatoeage laat zetten het ergens wel een plekje krijgt. Want voor mijn gevoel heb ik haar dan voor altijd bij me.

Maar goed, Jive was geen sipper, Jive had altijd de grootste lol! Voor vandaag wil ik dan ook gewoon wat leuke foto’s van haar delen en een filmpje dat ik vroeger ooit eens heb gedeeld op Youtube. De kwaliteit is niet geweldig, maar het beeld beschrijft wel perfect Jive!

Jive die voetbalt

Dit is een filmpje van mei 2009. Toen had ik vakantie volgens mij en vond ik het erg leuk om filmpjes te maken en te delen op Youtube. Ik wilde een serie maken over Jive, jammer genoeg heb ik dat nooit afgemaakt. Maar ik heb gelukkig nu wel de leuke herinnering op beeld van haar. Jive was namelijk gek van voetballen. Met een kleine of een grote bal, maakte haar niks uit, ze vond het geweldig om er mee te spelen.

Nog andere leuke foto’s

Dit is een foto van 2008! 10 jaar geleden dus. Jive was echt een hondje die graag achterom buiten was. Lekker rommelen vond ze heerlijk. En voor mij waren dat altijd de uitstekende kansen voor leuke foto’s. Ik vermoed dat onder mijn schoen een botje van haar zat haha.

Ook een foto uit 2008. Een van de mooiste shots uit dat jaar volgens mij.

Van wanneer dit is geweest weet ik niet. Maar dit was ook echt Jive. Zich opvouwen en dan ergens gaan liggen. Zoals op dit kleine kinderstoeltje haha. Daar lag ze heel graag tot dat het echt niet meer paste.

Een heel ander beeld van Jive. Geen idee wat ze aan het doen was. Ik gok kijken naar Bijou of Mambo, want dit soort rust momentjes had ze niet heel vaak. Hier lijkt ze ook best groot, terwijl ze in feite erg klein was haha.

Haar favoriete plekje vanaf puppy af aan. Daar lag ze altijd met mooi weer. Lekker het zonnetje erop, dus warm en veilig.

Wat ze ook veel deed was bovenop anderen liggen. Ze vond het heerlijk om bovenop Charlet te kruipen en samen met haar te slapen. En dat deed ze later ook bij Mambo en ik meen ook Bijou. Maar bij Charlet lag ze volgens mij het liefst. Niet gek, want Charlet liet dat ook altijd toe. Charlet heeft haar een soort van opgevoed, aangezien Marilyn eigenlijk niks moest hebben van de zwarte puppy’s haha.

Zo dat was het weer! Ik ben weer wat tranen lichter en tegelijkertijd heb ik ook genoten van het snuffelen naar deze beelden. Dubbel en moeilijk dit gemis. Maar het komt goed! Ik hoop dat jij ook lol hebt beleeft aan het filmpje.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. José
  april 26, 2018 / 7:49 am

  Het verdriet om haar slijt met de tijd maar de mooie herinneringen altijd en die moet je koesteren. Gelukkig heb je de mooie foto’s en filmpjes waar je altijd naar terug kunt kijken. Gr xxx

 2. oma
  april 26, 2018 / 8:15 am

  je hebt er weer even over geschreven en haar royaal herdacht en dan is je dag ook rustiger. Je bent altijd super lief voor hem geweest en pak dat als troost. Fijne dag Kelly en liefs van oma xx

 3. Ans v zantvoort
  april 26, 2018 / 8:15 am

  Geniet van de herinneringen en dat ze een deel van je leven is geweest, het verdriet en gemis gaan in de toekomst wel een plekje krijgen, maar mogen er nu nog zeker zijn xx

 4. Dorothé
  april 26, 2018 / 8:25 pm

  Je vroeg me net of ik je blog al gezien had. Het wascfijn dat je zei mama over Jive. Want het is gewoon zo. Die kleine missen we nog iedere dag. Denk ook niet dat dat minder wordt. We leren het meenemen in het leven. Heel binnenkort krijg je de tattoo. Een mooie en een goede keuze. Dat gaat je zeker helpen meis.
  Xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: