2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Herontdekt: muziek van Nick en Simon

Herontdekt: muziek van Nick en Simon

Nick en Simon, je moet er van houden. Ik houd ervan! Heerlijke muziek en ik heb ze sinds kort weer echt een beetje herontdekt. In dit artikel deel ik een kleine selectie van mijn favorieten en een hilarische jeugdfoto!

nick en simon

Nederlandse muziek

Ik ben gek van Nederlandse muziek! “Tros muziekfeest op het plein” keek ik maar wat graag. Lekker mee brullen met liedjes en vroeger was er natuurlijk nog de kans dat K3 dan ook op tv kwam. Mooie tijden! En nu nog kan ik genieten van Nederlandse nummers. Django Wagner, Stef Ekkel, maar ook Guus Meeuwis en Nick en Simon. Mij kun je qua muziek heel veel voorzetten. Er zijn ook maar weinig momenten dat je me bij muziek niet ziet bewegen. Al is het maar met mijn voet of hand op het ritme van de muziek.

Nick en Simon

Goed, Nick en Simon, daar gaat het in dit artikel over haha. En zodra Nick en Simon ter sprake komt hoor ik een mini versie van mij spreken. Ze heet Jill en vertelt je maar wat graag dat ik vroeger Hitkrant posters van hen op mijn slaapkamer had hangen! In het zwembad, maar gelukkig ook gewoon zo foto’s. Maar die zwembad foto is blijven hangen haha. En dat is niet heel gek, want ik maakte vroeger selfies met ze. Toen noemde ze dat alleen nog geen selfies en was je uren moeilijk aan het doen om goed op de foto te staan haha. Jaa goede tijd haha. En voor de aardigheid en voor de eerlijkheid.. *tromgeroffel* de foto..  De minst wazige foto! Ik kan er alleen maar om lachen! Hilarisch!

Herontdekt

Er is een lange tijd geweest dat ze niet of nauwelijks de revue passeerde. Ik was meer van de beat en van de popmuziek geworden. Het “ruige”. Maar toen ik hun vlogs ging volgen en ik cd’s in de auto af moest gaan spelen ontdekte ik ze weer. En ja nu verschijnen ze regelmatig op mijn tv. Ideaal zo’n Youtube app! En nu deel ik een aantal van mijn favorieten, hoewel ik stiekem alle liedjes wel kan waarderen!
Ze zijn niet weg te slaan uit mijn herinneringen en nu nog vind ik de nummers geweldig en brul ik mee! Wat vinden jullie van Nederlandse muziek?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    november 23, 2017 / 6:47 pm

    Geniet ervan Kelly, want dat kan zo veranderen. Ik hou niet zo van Nederlands talig. Maar toen ik jong was ook wel. Muziek is fijn en ook om zelf muziek te maken is heel fijn. Maar niet iedereen kan dat, daarom geniet ervan zoals het bij je binnenkomt, het maakt ook vrolijk! Groetjes van oma en een fijne avond.xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: