2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Het Bij Zus hoofdkwartier (met leuke Action items)

hoofdkwartier

In het dagboek van week 43 vertelde ik al dat ik had opgeruimd in mijn hoofdkwartier. In dit artikel wil ik je de resultaten laten zien. Ik neem je mee en laat je wat leuke Action items zien.

Een rommelhok

Het was een grote puinhoop in mijn hoofdkwartier. Het was een soort dumpplaats geworden van spullen. Op dat moment prima, want ik had toch geen tijd om er te zitten. Maar nu ik ook vaker thuis zal zijn wil ik het wel in orde hebben. Zodat ik boven ga werken, want ik geloof dat ik dan een stuk productiever ben dan beneden op de bank. 

Het Bij Zus Hoofdkwartier

Maar als je gaat opruimen wil je het natuurlijk ook een beetje gezelliger maken. Dus kocht ik wat kleine dingen voor de gezelligheid bij de Action.

Eerst vond ik wat leuke fotolijstjes, maar als snel stuitte ik op een fotolijst met 3 mogelijkheden tot foto’s en een waar je tekst in kan zetten. Super tof! Dus de fotolijstjes uit mijn mandje en deze erin. 

Daarna kwam ik een rekje tegen met schapjes. Niet te groot, gezellig en leuk voor op de vensterbank. Die moest ik wel hebben! Het resultaat van het fotolijstje en het wandrek zie je hierboven. Ik moet alleen nog foto’s uit laten printen.

Iets verder op in het gangpad zag ik muurstickers liggen. Ook een met de quote “Keep calm and live your dreams”. Die vond ik heel toepasselijk, dus ook die moest mee! Deze plakte ik ook echt tegen de muur. Eerst dacht ik dat de deur leuk zou zijn, maar ik wilde nog een leeg vlak vullen en die sticker was daar perfect voor.

hoofdkwartier

Ook lag er bij de fotolijstjes een pakje met 3 fotolijstjes. Die zaten aan elkaar als een soort scheidingswand, maar dan in het klein. Super leuk om ergens neer te zetten! Ik zette ze op mijn bureau neer. Dat maakt het geheel net wat gezelliger. En ik moet zeggen, de plaatjes die erin zitten zijn ook heel leuk om er in te laten.

Ik had uiteraard nog wat nodig voor op het schapje van het wandrek.. Bij de kaarsen vond ik een potje met een kaars. Zo op zich niet bijzonder, maar op de dop zat een theepot. En dat past perfect bij Bij Zus. Dus die kon ik niet laten staan. 

Met die producten ging ik aan de slag! Een soort “something old, something new, something borrowed and something blue”. Nu was er geen sprake van een bruiloft, maar het leek er eigenlijk wel op. Zo zette ik mijn cactus in een typemachine ook op het schap. En een klein canvas dat ik vorig jaar vond bij de Action.

De fotowand heb ik gelaten voor wat het was. Ik wil hem wel nog uitbreiden, maar ik moet eerst een manier verzinnen om de lijstjes op een andere manier op te hangen. Onze muur brokkelt nogal, dus bij een klein gaatje heb je gelijk een stukje muur weg. Niet zo prettig. Het kastje heb ik wel nog wat aangevuld met de hoed uit Gran Canaria, een schelpje uit Zeeland, een dromenvanger en wat andere kleine dingen.

Het resultaat is naar mijn idee wel geslaagd! Ik ben blij met hoe het er uit ziet. Dus vanaf volgende week kan ik ook vanuit mijn hoofdkwartier aan de slag gaan. Shoppen jullie woonaccessoires ook vaak bij de Action?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Dorothé
  oktober 31, 2018 / 12:45 pm

  Gezellig als ik dat zo zie wordt dat echt je plek in huis hoofdkwartier officeheel veel werkplezier bij Zus
  Mooixxx ❤

 2. oma
  oktober 31, 2018 / 3:24 pm

  De heropening van “Bij Zus”. Leuk om te zien en geen rommel meer maken! Dat is jammer!! Heel veel succes Kelly, gewoon langzaam opbouwen, het fundament moet stevig zijn, dat weet je!!
  Wij blijven je volgen! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: