2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Het is Chocotijd!

Het is Chocotijd!

Het was even klussen, even puzzelen, even goed nadenken, dan weer wel, dan weer niet, maar ik doe mijn schort om, zet mijn koksmuts op en voeg iets toe aan Bij Zus. Een kijkje in de keuken en dat noem ik Chocotijd.

Gek op alles met eten

chocotijd

De mensen die Bij Zus al volgden weten dat ik graag over eten schrijf. En dan in de breedste zin van het woord. Van het lekkere avondeten tot producten om te reviewen. Van kookboeken tot toffe plekken om te ontdekken. Ik vind het allemaal geweldig! Logisch, want eten staat voor mij ook voor een stukje gezelligheid. Lang leven het bourgondische in mij.

Waarom nu weer een blog?

Om de vraag te beantwoorden die je jezelf best nog wel eens zou kunnen stellen “waarom nu weer een blog?”. Eigenlijk heel simpel. Bij Zus is een plekje aan de keukentafel voor een kop thee, dagelijkse dingen en veel meer dan eten alleen. Toch merk ik dat ik enorm de behoefte heb aan meer vrijheid om meer over eten te schrijven. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen daar op zit te wachten, dus heb ik besloten er een aparte blog van te maken. Dat vind ik zelf namelijk ook heel leuk! En daar kan ik net iets meer kwijt dan op social media.

Wat kan je verwachten op Chocotijd?

Frittenwerk

Op Chocotijd ga ik om de dag een artikel delen over alles wat betrekking heeft op eten en de keuken. Oude en nieuwe recepten, foodbacks, toffe hotspots, maar ook andere dingen zoals leuke vragenlijstjes, (boodschappen) shoplogs en favorieten.

chocotijd

Verder heb ik als voornemen om iedere dag ons avondeten met je te delen. Van de meest gewone aardappelen, groente en vlees tot gerechten uit een restaurant.

Na een week klussen en rommelen heb ik heel veel zin om het gewoon wide in the open te gooien en er live mee aan de slag te gaan! Uiteraard zal je hier in eerste instantie veel Bij Zus recepten voor bij gaan zien komen, maar dit ga ik mengen met nieuw. Ik wens je in ieder geval veel eet en lees plezier!

Mocht je nog meer willen zien van Chocotijd volg me dan op Instagram, Facebook en Pinterest! Zou ik heel tof vinden.

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: