2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Het pronkstuk van mijn kantoor

pronkstuk

Een groot wit muurvlak diende nog opgevuld te worden op kantoor. Ik wist wel wat ik wilde, maar het kwam er niet van. Tot ik de kans kreeg om een pronkstuk te laten maken door mijn favoriete fotoproduct bedrijf Albelli.

Vorig jaar maakte ik tijdens oud op nieuw een foto van Jive. Precies zoals ze was, met haar krullend haar en lieve ondeugende snoet. Een mooie foto voor op een canvas, maar aangezien ik haar zo nog veel knuffelde hoefde ik hem niet ergens anders te plaatsen dan als wallpaper op mijn computer. In januari was het tijd voor haar om te gaan. De leegte die kwam er, meer dan dat ik had verwacht. Ik probeerde hem op te vullen met een foto in een lijstje met een plukje haar, haar favoriete bal in een stolp. Maar het was het allemaal niet.

Foto op canvas

Toen Albelli mij benaderde of ik een canvas wilde laten maken moest ik eerst eens 2 keer met de ogen knipperen. Ik ben groot fan van Albelli! In het examenjaar van het VMBO liet ik daar mijn agenda maken. Trots dat ik erop was en nog steeds eigenlijk, want hij ligt nog altijd in de kast. Die is nooit weg gegaan en de kwaliteit is altijd top gebleven. Ik zei dus gelijk ja en had hoge verwachtingen. Maar dan moest er wel nog een foto gekozen worden en daar gaat nog een stappenplan aan vooraf.

Een foto op canvas bestellen gaat heel simpel met hun software, maar je moet wel weten welke foto je wilt. En wil je een liggend, staand of vierkant canvas. Je kunt ook meerdere foto’s op het canvas plaatsen, daar hebben ze gelukkig sjablonen voor. En wil je nog een rand om het canvas heen.. Allemaal keuzes die je kan maken.

Het pronkstuk

Bij mij viel uiteindelijk het kwartje.. Ik koos voor 60X60cm, heel groot, maar dat paste bij Jive en de muur waar ik hem wilde hebben. Het moest de foto worden die ik had gemaakt met oud op nieuw, dus die paste ik in. Ik bestelde hem en toen was het even wachten. Het zou ongeveer 5 werkdagen duren en dat waren het er ook precies. Op zaterdag haalde ik hem bij mijn ouders op en maakte we de doos open. De foto kwam binnen. Precies groot genoeg, de kwaliteit op en top en het resultaat machtig mooi. Een tranentrekker!

Een dag later wilde ik hem gelijk opgehangen hebben waar ik hem voor ogen had. Er zit een gratis ophangsysteem bij die ze gelukkig al gemonteerd hebben. Dit scheelt een hele hoop gerommel, vraag Kenneth maar! Een gaatje boren, plugje en schroef erin en de canvas hing. En het resultaat was, al zeg ik het zelf, top! Ik ben trots. Trots op het feit dat ik dit met Albelli mocht doen, trots op het feit dat Jive mijn hondje was/is en meer dan trots op hoe fier ze nu in de Bij Zus office hangt. Mijn pronkstuk in levende lijve en op de muur!

Bedankt Albelli voor deze prachtige canvas. Ik ben er onwijs blij mee! Echt een pronkstuk die me ontroert, vertrouwen geeft, en een lach bezorgd. Heb jij iets aan de muur hangen van zoveel waarde?

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    maart 23, 2018 / 5:36 pm

    Dat is “op en top” Jive, met zijn grote donkere ogen. Zo keek ze je ook aan. Leuk voor op je kantoortje. Een fijn weekend voor jullie beiden en groetjes van oma xx

  2. Roos Smeets
    maart 23, 2018 / 11:20 pm

    Wauw… wat een prachtige foto op canvas. Mooi zeg, TOP .

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: