0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Hi augustus! de maand van drukte en meer tijd voor Bij Zus

tijd

Het is weer een nieuwe maand. Een maand met weekenden die vol gepland zijn, en ook de doordeweekse dagen die druk gaan worden. En toch wens ik voor deze maand meer tijd voor Bij Zus en zelfontwikkeling.

tijd

Druk, drukker, drukst

Augustus zal een hele drukke maand worden. Ik weet dat het grootste deel van de weekenden vol gepland zijn. Niet zo heel erg. Het zijn namelijk vooral leuke dingen die gepland staan en ze duren niet de hele dag.  Dus dat scheelt enorm.

Maar de doordeweekse dagen gaan wel drukker zijn. De komende 2 weken heb ik late dienst en daarna moet ik 3 weken het werk van een ander overnemen. Ik hoop dat ik er weinig van zal merken en niet zo veel overuren hoef te maken. Maar we gaan het zien. Ik hou er rekening mee in de zin van mijn planning om werk heen.

Meer tijd voor Bij Zus

Zoals ik al zei wens ik meer tijd voor Bij Zus. Deze maand wil ik dagelijks posten, dat kan ik, I have been there. Daarnaast wil ik meer energie steken in de backstage dingen als Facebook en Instagram. Meer contact, meer delen, etc. Het maakt me gelukkig als ik iedere dag dingen kan delen. Schrijven om het schrijven werkt voor mij niet, maar ik heb de wens wel om deze maand creatiever in mijn jasje te zitten, ondanks alle drukte.

De resultaten van de enquete spraken boekdelen. (Je mag hem nog steeds invullen!) Vooral persoonlijke artikelen, het dagboek, foto’s, inspiratie en recepten spraken de meeste aan. Iets wat ik heel leuk vind om te horen. Dus daar wil ik ook meer op focussen, net als op de artikelen die ik in het begin schreef. Ik kijk met een goed gevoel terug op die artikelen en vind het zelf leuk om te lezen. En dat wil ik graag er in houden.

Investeren

Bluewater

Ook wil ik in augustus meer investeren. In mijzelf, maar ook een beetje in materiaal. Zo heb ik iets heel tofs gekocht van mijn eerste loon. Dat laat ik jullie ergens deze week nog zien. Maar ook de webinars die ik nu veel volg. Zo heb ik er vandaag een gevolgd over “doelen stellen” van Miss Sentinelli. Het was echt geweldig en heel inspirerend! Maar ook boeken lezen, artikelen lezen en video’s bekijken. Meer leren over dingen die ik leuk vind en daarmee taken volbrengen om mijn doel waar te maken.

Dus wat mag jij verwachten?

Deze maand staan er nog een aantal leuke artikelen over Engeland op de planning. Ons huisje, tips en ook nog foto’s. Artikelen over dingen die ik de afgelopen tijd heb gekocht. Een toffe gadget, outfits en zelfs een beetje make-up. En ik wil iets nieuws proberen! Maar dat zien jullie in de loop van de tijd verschijnen.

Wat verwacht jij van augustus? Heb je toffe plannen en/of doelen? Ik ben benieuwd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 2, 2018 / 12:29 pm

    Kelly is vol energie, wel erg veel plannen. En dan ook nog op “bij Zus “zetten, dan kunnen wij mee genieten. Dat is super, maar we begrijpen ook, dat het af en toe niet kan, alles tegelijk gaat niet.
    Heel veel succes en nog een fijne dag verder, het is wel bijna weekend en dan zien we je weer! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: