0   13
20   41
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Hi juli – Eindelijk zomervakantie! en eerste editie

zomervakantie

 Het is eindelijk weer zover, zomervakantie! Tijd om te genieten en te doen en laten wat ik wil. Een fijn gevoel geeft dat, hoewel het idee van laatste jaar mij nog behoorlijk beangstigd. Maar alles komt goed zeggen ze, dus dat ook!

Zomervakantie!

Zomervakantie wil ook zeggen dat ik eindelijk weer tijd heb voor Ballontraebay. De afgelopen paar weken zijn vol geweest en best hectisch. Dat heb je ook kunnen lezen in de 365 plates. De ene dag had ik veel vrije tijd en de andere dag niet. Ik had even geen puf om buiten mijn dagelijkse dagboek nog meer te typen. Ik wilde wel, maar het kwam er niet uit. Een beetje jammer als je het mij vraagt.. Maar ik ben weer terug, tenminste dat is wel de bedoeling!

In de tijd dat ik niks extra’s heb geschreven heb ik niet stil gezeten voor Ballontraebay. Ik wist dat ik een andere aanpak wilde voor mijzelf. Wel hetzelfde concept, maar achter de schermen anders. Met brainstormen kom je gelukkig een heel eind en met her en der wat filmpjes van de Youtube guru’s die het ook hebben over mindfull denken al helemaal. Dus ik bedacht me weer eens wat nieuws!

zomervakantie

Magazine

Ik wil graag in een magazine vorm gaan schrijven. Vroeger maakte ik altijd met papier tijdschriften, door te knippen en plakken. Heerlijk vond ik dat om te doen. Met Meiden Magazine als knipvoer ging ik aan de slag. En daar kon ik mij uren mee amuseren. En dat wil ik hier door gaan voeren. Iedere maand eigenlijk een online tijdschrift. Met het dagboek en dan nog dagelijks een extra artikel. Vormgegeven als in een tijdschrift, precies zo dat het mij enthousiast maakt en ik jullie hopelijk kan enthousiasmeren. De onderwerpen blijven hetzelfde, daar zal niks aan veranderen. Tenslotte heb ik het over alles wat ik leuk vind en dat is erg breed.

Dus ja ik ga weer verder waar ik was gebleven, alleen dan nu met iedere maand een nieuwe editie. En dagelijks een nieuwe bladzijde van het tijdschrift, met op het einde van de maand een overzicht van alles wat er de revue heeft gepasseerd. Ik verheug me er nu al op om content te gaan creëren en verzinnen. Ik hou ervan!

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik ! Wat willen jullie graag lezen op Ballontraebay?

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Ger
  juli 9, 2017 / 1:24 pm

  Jaaaaaaah leuk kan niet wachten. Heerlijk om te lezen daar ik overdag niets meemaak en moet slapen voor de nachtdienst. Dan wordt ik op deze manier op de hoogte gehouden. Heerlijk blijf zo doorgaan dan heb ik ook wat te lezen en te delen. Groetjes XXXXX aan iedereen die ik ken.

 2. Dorothé
  juli 9, 2017 / 2:07 pm

  Stapels papier mappen vol. Het had wat. Uren ben je daar vroeger mee bezig geweest. Vervelen was een woord wat niet snel in je dagelijkse woorden terug kwam. Dus: doen. Echt mooi idee. Ben benieuwd.
  Keep calm. And keep wrighting
  Xxxx

 3. oma
  juli 9, 2017 / 3:03 pm

  doen wat je zelf graag wil. Dan wordt het geen opgave, maar ik merk dat je nog steeds zoekende bent. Ik vond het meestal al heel leuk om je stukjes te lezen en we wisten hoe het met je ging, dat is voor ons al heel mooi.
  Succes Kelly en het komt zeker goed! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: