2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hi november! 1 jaar Bij Zus

jaar bij zus

Het is 1 november, de dag dat Bij Zus 1 jaar geleden in het leven werd geroepen. Eindelijk de naam waarvan ik wist dat het hem moest zijn. Tijd voor een kleine terugblik en de toekomstplannen!

1 november 2017

Welcome home!

Vorig jaar schreef ik ook een artikel over november. Het moest mijn maand worden. Ik ging alles eruit halen wat erin zat en ik was dolgelukkig met de naamsverandering. Eindelijk een plek die klopt! Uiteindelijk werd het mijn maand niet. Maar pas op, ik schreef het volgende:

En waarom denk ik nog eens extra dat november mijn maand is? Nou ik ga mijn kansen met 2 handjes aangrijpen. Ik ga alles wat ik wil doen, gewoon doen. Een beetje de tactiek die ik vroeger onbewust heb gebruikt voor mijn rijbewijs. Ik had een proefles en daarna ging ik gewoon door voor de 2e les en zo verder.. Het gaf flinke bergen om overheen te komen, maar ik haalde het wel. En daar ga ik deze maand mee beginnen. Kom maar op met die handel.. Feal the fear and do it anyway !

Die flinke bergen die heb ik dus wel gekregen in de loop van de tijd. Want als je nu kijkt naar wat ik allemaal heb moeten beklimmen om te komen waar ik nu ben.. Jeetje! Zo zie je, ben vooral bezig met het positieve en roep dat ook naar je toe. Het gaat niet altijd, maar met sommige dingen wel!

1 jaar Bij Zus

jaar bij zus

En nu zijn we weer een jaartje verder! Bij Zus bestaat vandaag 1 jaar! 1 jaar met heel veel plezier, ups en downs, leuke samenwerkingen en mooie herinneringen. En nu gaan we naar jaar 2, ik kan niet wachten. Een jaar waarin ik full time aan de slag ga met Bij Zus. Een jaar waarin ik Bij Zus heel graag wil laten groeien tot iets moois en unieks. Echt een plek voor een online kopje thee! Happy Birthday mijn Bij Zus. Op naar een volgend mooi jaar!

Een rustige maand met mijn verjaardag toe

hip hip hooray

Tot nu toe lijkt november een rustige maand te worden. We hebben weliswaar ieder weekend wat, maar die tijd neem ik terug doordeweeks. No stress! Zo hebben we verschillende verjaardagen, waaronder ook die van mij. 30 november word ik 24! Ook heb ik de eerste uit derby met Fortuna Sittard naar VVV. Ik ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. En we gaan misschien weer naar de Pasar Malam. Dat is altijd leuk! Last but not least doe ik ook mee aan een super toffe bloggersinsiders actie met een heel lekker koekje. To be continued..

Een nieuwe challenge!

Vorig jaar eindigde in november de 365 plates challenge. Een challenge waarbij ik iedere dag schreef over mijn dag. Een leuke challenge met als resultaat een online dagboek van een heel jaar. Ik lees met veel plezier nog regelmatig van die bladzijdes terug. Dit jaar heb ik een nieuwe challenge! ‘365 X Geluk is voor mij..’. Deze zal ik vanaf vandaag gaan delen op Instagram en Facebook! 

Op naar een geweldig leuk november waarin we dromen ook echt waar gaan maken!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  november 1, 2018 / 9:32 pm

  Super meis wat was het een jaar wat voorbij vloog en inderdaad een Rollercoaster van hoge bergen en dalen flitsend en zelden rust. Te weinig eigenlijk .
  Nu kun je je ding gaan doen waar je altijd van gedroomd hebt. Volledig op Bij Zus gaan gocussen.
  Super
  Echt je ding.
  Een heel tip nieuw jaar gewenst xxx

 2. oma
  november 2, 2018 / 8:09 am

  een super mooi nieuw jaar voor “bij ZUS”. Kelly. Heel veel succes, het komt goed. Leuke foto, Olaf heeft het getroffen met de drie meisjes om hem heen. Groetjes van oma en een fijne dag! xx

 3. Tante Chris
  november 2, 2018 / 10:51 am

  Hallo Kelly aller eerst gefeliciteerd met je 1 jarig Zus is altijd leuk om te lezen en zo blijf ik ook nog wat op de hoogte van uit Limburg. Hoop voor je dat het komende jaar weer net zo leuk wordt. Dus meid ga er voor dikke knuf en kus voor jou en Kenneth Een heel fijn weekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: