2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hi september! nr. 24.0

Hi september! nr. 24.0

Een nieuwe maand, een nieuw begin en nog steeds dezelfde dromen en doelen. Vorig jaar had ik mooie plannen en een nog mooier vooruitzicht, ik blik terug en kijk vooruit. Bring it on september.

Vorig jaar september

volhouden

Vorig jaar september schreef ik dat ik nog meer uit mijn comfortzone wilde geraken. Dat ik keihard aan mijn dromen en doelen ging werken. En dat deed ik! Het was een bijzondere maand, want Mandy was uitgerekend. Ik kon niet wachten tot Olaf zich eindelijk liet zien. Maar de kleine boef bleef lekker wat langer bij mama zitten. Een mooie en spannende tijd met een luchtalarm als ringtone.

Dit jaar, september 24.0 

Dit jaar ga ik weer aan de slag met dezelfde doelen als vorig jaar. Dromen waar maken en zorgen dat ik ga doen wat ik wil doen. In dubio gaan met hoe ik het in hemels naam aan ga pakken. Inmiddels heb ik een planning gemaakt, ook voor social media. En daar wil ik mij aan gaan houden! Het frustreert me enorm als ik niks aan Bij Zus doe. Zo zit ik nu bijvoorbeeld in het stadion dit af te schrijven! En dat is ook wel leuk, schrijven vanaf een andere locatie! 

Nog een week en dan zal de druk op het werk als het goed is minder worden. Deze week heb ik iedere dag overgewerkt, iets wat enorm aan je gaat vreten. Volgende week hoop ik dat het wat minder is, maar goed, uiteindelijk is het het wel waard! De vrije dagen die op waren heb ik nu bijna bijgevuld naar 2 dagen om vrij te nemen. Dat geeft ruimte!

Bij september moet ik altijd denken aan de rare weersomslag en hoe je langzamer zeker steeds meer zin krijgt in de lange broeken, sweaters en laarsjes. Maar aan het einde van deze maand ga ik naar de zon. Tenminste die verwacht ik wel tegen te komen op Gran Canaria. Ik kijk er naar uit. Een week rust, geen stress, geen werk, alleen maar doen wat ik leuk vind en content maken voor Bij Zus. En daarnaast moet ik ook nog tijd gaan maken om het cadeautje voor Olaf te scoren, ik weet bijna precies wat en ik kan haast niet wachten om te bestellen. 

Zo en dan gaan we nu maar eens er aan beginnen! De 24e keer om weer wat moois te maken van september. Doe je mee? Lieve groetjes vanuit het stadion in Sittard!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  september 2, 2018 / 8:51 am

  Mooi om te lezen! Olaf is bijna 11 maanden. Leuk dat je weet wat je hem wil geven als hij één jaar wordt, ik ben benieuwd. De eerste verjaardag is zo mooi, wat ze dan al allemaal kunnen en Olaf is een ontdekker. Ja Kelly, als je over Olaf begint, dan is het gevaar groot, dat ik daar over blijf kletsen. Maar jullie vakantie komt eerst nog, een goed vooruitzicht. En… fijne kermisdagen… tot vanmiddag! Groetjes oma xx

 2. Tante Chris
  september 2, 2018 / 11:01 am

  Weer heel leuk om te lezen en zo te zien heb je plannen genoeg Nog proficiat met je nieuw neefje Olaf leuke naam trouwens. Wens jullie dan ook samen een hele fijne week vakantie toe geniet ervan Dikke knuf en kus van mij

 3. Ger
  september 2, 2018 / 12:14 pm

  Kan niet wachten tot eind september.❤️❤️

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: