20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Hiep hiep hoera: Olaf 1 jaar!

1 jaar

7 oktober 2017, een dag die ik nooit zal vergeten. De eerste ontmoeting met het mooiste surprise ei dat ik ooit had gehad. Olaf! 7 oktober 2018, 1 jaar voorbij gevlogen, nog sneller als normaal. Hiep hiep hoera, Olaf is 1 jaar!

1 jaar alweer, je zou zeggen dat je daar niet veel van zou merken, maar wat ik heb geleerd is dat met zo’n mannetje de tijd 10.000 keer sneller gaat. Elke dag weer iets nieuws, iedere keer dat je hem ziet verteld hij je weer wat nieuws en elke keer mag je hem steeds weer een beetje meer leren kennen. Maar ook hij jou en samen de wereld. Want de wereld verken je met zo’n kleintje ook weer opnieuw. Een geluk dat we dat mogen met zo’n lieverd als hij!

Olaf’s avontuur begon

Ik kan me een jaar geleden nog ontzettend goed herinneren. We kwamen terug van een voetbalwedstrijd en we wisten dat Mandy wat weeën had. Maar dat wilde niks zeggen. Tot ik iets over 12 in bed lag en ik iets voor of over 1 weer naast mijn bed stond. Het luchtalarm van mijn telefoon was gegaan, ze gingen naar het ziekenhuis. Als een voorbereide kip zonder kop stapte ik mijn blauwe gebakje in. Tas klaar en op naar Roermond, mama wegbrengen naar het ziekenhuis en daarna op wacht op de bank samen met papa. Af en toe een sms van mama en toen eindelijk HET sms’je. Hij was er en alles was oké met ze. Een opluchting!

Rond 11 uur was het eindelijk zover. Ze mochten naar huis en wij gingen hun kant uit. Eindelijk mochten we Olaf ontmoeten in zijn veel te grote fluffy berenjas en pruttelende luchtbelletjes. Ik zie het nog zo voor me. Op slag verliefd!

En dan ben je al een jaar verder. Hij is niet meer uit ons leven weg te denken. Een cadeautje voor ons allemaal en ik kan alleen maar dankbaar zijn dat hij er is. Tante’s grootste trots! Voor hem doe ik alles. Van poepluiers tot de spuug, het maakt me niks uit, we lossen het allemaal op!

kinderstoel

Eindelijk je cadeau

Vandaag is het feest! Al maanden weet ik wat ik je wil geven. Zo’n driewieler van Little Tikes voor 9 tot en met 36 maanden. 2 weken geleden kocht ik hem, apetrots, want dat wilde ik perse kopen van mijn loon. Een dag later kwam hij aan. Zo meteen gaat hij dan eindelijk naar jou. Ik ben heel benieuwd wat je er van vind.. Maar dat komt goed, ik hoop dat je er een hoop plezier mee gaat beleven.

Hieper de piep hoera ! 1 jaar!

1 jaar

Aller allerliefste Olaf,

Van harte gefeliciteerd met je 1e verjaardag!

Als je dit over 10 jaar leest en denkt “oh God, tante wat heb je me in al die tijd aan gedaan met die berichtjes?” Lieverd, ik deed het uit liefde en trots. “Zo trots als een pauw” is nog te klein verwoord voor hoe trots ik op je ben.

De 1e is er een die je zelf niet zal onthouden, maar die ons voor eeuwig bij gaat blijven. En dat verdient meer dan alleen een “lang zal hij leven!”.
Ik wens je een vrolijk, gezond, liefdevol, gezellig en gelukkig 2e jaar vol Duplo blokken, toet toet auto’s, paardjes en een hoop plezier buiten.

Op naar een weer jaar vol avontuur en een jaar waarin we jou mogen leren kennen. Ik kan niet wachten!

Ik hou van je!
Liefs,
Je tantie Kaiy 

Volg:

5 Reacties

 1. oma
  oktober 7, 2018 / 10:44 am

  Eerst een welkom terug in Reuver, samen met Kenneth. En gelijk heb je weer een dag te pakken, wat je “uit het leven is gegrepen”. Jullie ook proficiat met die grote schat, maar nog klein is. Wat heb je weer leuke foto’s bij elkaar gedaan. Geniet vandaag weer en we zien ons vanmiddag, liefs oma xxxx

 2. Tante Chris
  oktober 7, 2018 / 11:03 am

  Inderdaad eerst weer welkom thuis Dan heel hartelijk Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Olaf, Ja een jaar is niks meer tegenwoordig is zo om. Geniet samen met iedereen van zijn verjaardag de eerste is altijd bijzonder Veel plezier met hem
  knuf van Tante Chris

 3. Dorothé
  oktober 7, 2018 / 7:44 pm

  Weer zo mooi geschreven Kelly. Weer een pennevrucht uit je hart gegrepen meis. Super verwoordt. Geweldig. Xxxx

 4. Karin de Winter
  oktober 10, 2018 / 8:01 pm

  Wauw, wat ontzettend lief. Wat leuk om te zien hoe trots je bent! Olaf zal wel blij zijn met zo’n tante 🙂

  • BijZus
   Auteur
   oktober 13, 2018 / 9:45 am

   Dankjewel 🙂 Laten we het hopen hihi.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: