8   55
4   22
16   73
10   48
2   39
8   64
6   37

Hiep hiep hoera: Olaf 4 jaar!

Olaf 4 jaar

Nadat je me afgelopen maandag, met je gouden onthaal (lees: TANTE KELLY!) begroette vroeg je me of ik cadeautjes bij me had. Daarna stak je 4 vingertjes op. Want dit jaar lijk je je er nog meer bewust van. Olaf, 4 jaar, cadeautjes. En vervolgens het wensenlijstje. Lief mannetje, vandaag is dan eindelijk jouw dag!

Eindelijk ben je dan echt jarig! 4 jaar geleden moesten we er nog lang niet aan denken dat dit moment er zou komen. Maar de tijd vliegt voorbij en zo zijn we van een lief klein mannetje in een veel te groot beren jasje naar een echte kleuter in een dino jas gegaan. Het lijkt een vingerknip, maar alle mooie herinneringen en foto’s bewijzen het tegendeel.

Ik vind het magisch om je te mogen zien opgroeien. Om keer op keer weer verbaasd te mogen worden met wat je nu weer kan. En dan heb ik het nog niet over de kleine dingen die betoverend zijn. Een “Hou van jou!”, de kusjes, het pure enthousiasme bij alles wat je leuk vind, jouw oplossingsgerichtheid. Gaat niet, bestaat niet en ik hoop, hoe uitdagend het soms ook is, dat je die instelling houdt. Het dansen en zingen in de woonkamer of in de auto. Jouw vindingrijkheid. Hoe je probeert alles zo goed mogelijk te begrijpen. Zelfs je boevenstreken.

4 jaar

Het is in geen woorden uit te drukken hoe trots ik op je ben. En hoe dankbaar ik ben voor het feit dat ik jouw (peet)tante mag zijn en hoe onze band is. Want ook die vind ik zo bijzonder en koester ik met heel mijn hart.

Hiep hiep hoera 4 jaar!

Lieve Olaf,

Het is een soort van traditie geworden om je elk jaar een briefje te schrijven.
 
Ik zou namelijk zo van de daken kunnen schreeuwen dat het je verjaardag is! (Doe ik stiekem ook!).
Dat je 4 jaar bent geworden, dat ik zo trots op je ben en dat je nu echt naar school zal gaan.
Dat je sentimentele tante dat geweldig voor je vind, want je bent er aan toe, maar stiekem ook zo spannend, want het liefst stopte ik je in een doosje om je met man en macht te beschermen.

Maar ik weet lieverd, dat jij je mannetje wel staat. Dat jij op je voetjes terecht komt. Dat jij met je lieve snoetje zo iedereen om je vingers windt. En als puntje bij paaltje komt je hele familie daar is om je te helpen.

Vandaag gaan we er een feestje van maken! Want jij bent nu 1,2,3,4 !
En dat kun je ons maar al te goed laten zien. Je bent tenslotte al een grote jongen, niet meer onze kleine baby.

Lieverd, vriendje, grote vriend, Olaf, van harte gefeliciteerd met je 4e verjaardag!
Ik wens je een geweldig nieuw levensjaar met heel veel liefde, plezier, geluk en goede gezondheid. En in jouw termen van nu: veel liefde, familie, donuts, chocolade, treinen, auto’s, vrachtwagens, groene skelter, voetballen, muziek, dansen en al dan niet meer.

Ik hou van je tot de maan en verder!
Dikke knuffel, een nog dikkere kus en veel liefs,

Tante Kelly

Volg Bij Zus ook op InstagramFacebook of Pinterest om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates!

Volg:

4 Reacties

 1. Tine
  oktober 7, 2021 / 8:21 am

  Olaf, proficiat, maar ook voor jou, zijn liefdevolle peettante. Een gezellige verjaardag Olaf! Mooi beschreven Kelly, het komt uit je hart! En geniet van deze dag, al 4 jaar, de tijd gaat ook snel. Olaf, ook proficiat van opa en tot volgende week, dan kom je met mama hier je cadeautjes halen, een dikke knuffel voor jullie van opa en oma…..

  • BijZus
   Auteur
   oktober 7, 2021 / 8:24 am

   Jullie ook van harte gefeliciteerd opa en oma! XXX

 2. T. Zweers
  oktober 7, 2021 / 8:31 am

  Alweer heel mooi geschreven en verwoord.
  Gefeliciteerd!

 3. Roos
  oktober 8, 2021 / 5:36 am

  Ook jij alsnog gefeliciteerd met en voor Olaf. Wauw, wat mooi Kelly, met trots je liefde voor Olaf verwoord. Blijf hem volgen, blijf genieten van dit jochie. ❤

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: