20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Hip hip hooray! It’s my 23th birthday!

hip hip hooray

Het is 30 november en dat betekent dat ik 23 jaar ben geworden! Hip hip Hooray! En zo’n dag kan ik niet zomaar voorbij laten gaan! Dus ik besloot er kort maar krachtig een klein artikeltje aan te besteden.

Hip hip hooray!

Tja ik kan er een heel lang verhaal aan wijden, maar ik weet dit jaar niet wat ik moet schrijven! Ik ben 23, een getal wat voor mij voelt als een soort van mijlpaal. Geen idee waarom, want meer volwassen ben ik niet geworden. En het is altijd leuk om een jaartje ouder te worden. Maar 23 klinkt gewoon heel ruig haha.

hip hip hooray

Mijn verjaardag heb ik vandaag al kort gevierd en zaterdag vier ik het “echt”! Daar kijk ik nu naar uit! 22 was een tof jaar en een leuke leeftijd, maar kom maar op met de 23. Ik ben benieuwd wat die gaat brengen.

Maar goed, genoeg gepraat, deze jarige wenst jou een hele fijne avond!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  november 30, 2017 / 8:53 pm

  Het was heel gezellig dat geel-groen staat je goed. Nog een hele fijne avond enne 23 is echt mooi een heel mooi nieuw bloggend levensjaar gewenst meis, vol nieuwe mooie dingen xxx

  • BijZus
   Auteur
   november 30, 2017 / 10:39 pm

   Lief! Dankjewel mama! Xxx

 2. kdewinter
  november 30, 2017 / 8:54 pm

  Hiep Hiep Hoeraaaa! Gefeliciteerd

  • BijZus
   Auteur
   november 30, 2017 / 10:39 pm

   Dankjewel!

 3. oma
  december 1, 2017 / 7:05 pm

  23 jaar, in m’n jeugd vond ik dat een mooie leeftijd om te trouwen, en zo is het ook gegaan.
  Proficiat Kelly en een heel mooi en gelukkig jaartje, en dat wordt het! Tot zaterdag en nog een fijne avond, groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: