2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoe combineer ik mijn Converse All Stars

Converse All Stars

Alweer een hele tijd geleden kocht ik Converse All Stars en sinds dien ben ik steeds van plan geweest om te laten zien hoe ik ze combineer. En in dit artikel ga dat eindelijk doen!

Converse All Stars

Al heel wat jaren ben ik fan van de Converse All Stars. Hij behoort wat dat aan gaat echt tot mijn all time favourites. Bijna ieder jaar had ik wel een hoog paar voor in de zomer, maar in de tussentijd ontdekte ik de Nikes en werd dat mijn favoriete merk schoenen. Maar een hele tijd geleden bedacht ik me dat ik graag weer een nieuw paar wilde. Dus toen ik een leuke aanbieding zag ging ik ze graag halen. Alleen nu in de lage variant. Het fijne aan deze schoen is dat je ze makkelijk kan combineren en ik laat je mijn combinaties graag zien.

Mijn combinaties met Converse All Stars

Fortuna Sittard

Deze outfit is meer een geintje, maar wel leuk om te delen. Dit is een van mijn outfitjes die ik draag naar de wedstrijden van Fortuna Sittard. Mijn Sittard t-shirt die ik van papa kreeg. Het vest dat ik kocht voor de wedstrijd waar ze promoveerde. Gecombineerd met een makkelijke spijkerbroek en de all-stars.

Zomers

Deze outfit vind ik lekker zomers. Het zomerjurkje komt van de H&M, die heb ik dit jaar gekocht bij de H&M. Die combineer ik als het wat frisser is met een spijkerjasje van de Primark. Of ik draag er een spijkerblazer over zoals ik deed op mijn diploma uitreiking. En met het leuke hoedje dat ik heb geleend van Kenneth heb je dus een hele zomerse combinatie. De schoenen geven het een beetje een sportief lookje.

Strand outfit

Deze outfit is leuk voor naar het strand of op een hele warme dag. Het blauwe t-shirtje met printje kocht ik vorig jaar bij de New Yorker. Gecombineerd met een shortje van de H&M die ik dit jaar kocht. Een hippe zonnebril, het leuke hoedje en mijn camera maken het lekker touristisch. En de all-stars maken het een outfit waarmee je goed over de boulevard kan lopen. 3x raden waar ik dit outfitje zo zou aan doen? Gran Canaria, ja! 

Weekend 

Dit is mijn #weekend outfit! Het t-shirt kocht ik een hele tijd geleden bij de Primark. Die combineer ik met een high waist pantalon van de H&M en de schoenen. De tas die je erbij ziet kreeg ik van mijn oom en tante voor het slagen. Een fijne grote tas die je leuk kan combineren! En om het af te maken, als het lekker warm is, het hippe Coca Cola petje. 

Zo zie je maar dat je die Converse All Stars op heel wat manieren kan combineren. Ik ben vooral benieuwd naar wat je van dit artikel vond en of je het leuk vind nog eens te zien. Let me know!  

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Dit artikel bevat een samenwerking.

Volg:

5 Reacties

 1. José
  augustus 21, 2018 / 8:07 am

  Heel leuk. Met leuke combinaties voor verschillende gelegenheden. Een goed idee om te laten zien. Kijk uit naar het volgende. Grxxx

 2. Dorothé
  augustus 21, 2018 / 9:12 am

  Mooie blog meis , leuke outfits xxx

 3. oma
  augustus 21, 2018 / 12:02 pm

  eerst wist ik echt niet, waar je het over had. Misschien een beetje dom, maar “converse all stars” zei me niks. Al weer een beetje wijzer, want ik ben er nu wel achter. Gemakkelijke schoenen zijn heel belangrijk! En je hebt leuke combinaties gemaakt en ik vond het zo leuk dat je ook een zomerhoedje had (droeg). Jammer, geleend van Kenneth. Maar het zou jou niet misstaan en als het heet is, beschermt het je belangrijke “pannetje” en enigszins de ogen tegen die scherpe zon. Fijne dag Kelly, knuffel van oma, ga maar zo door! Leuk!!

 4. Ger
  augustus 21, 2018 / 2:53 pm

  Ik vind er niks aan ik hou niet van vrouwenkleding hi hi maar toch een leuk idee. Laat je door mij niet gek maken ik maak nu eenmaal graag grapjes ik ben geen Duitser als je snapt wat ik bedoel hahaha. Schrijf er maar flink op los. DOEI!!!!!!

 5. Ans v zantvoort
  augustus 21, 2018 / 5:08 pm

  Leuk om te zien dat je 1 paar schoenen bij zoveel leuke outfits kunt dragen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: