2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoe komt Kelly de winter door? Mijn essentials!

winter

Ieder seizoen heb ik mijn favoriete producten en dingen die ik doe. Het koude weer en de sneeuw brachten mij op het idee om te laten zien wat die dingen zoal zijn. Dus in dit artikel ga ik mijn winter essentials met je delen.

winter

Zomer of winter, we hebben allemaal onze dingen die we nodig hebben om de maanden door te komen. Favoriete producten, gewoontes, trucjes, etc. In dit artikel ga ik mijn essentials delen. Wat helpt mij dit seizoen doorkomen?

Kelly’s winter essentials

Sweater liefde

Met dit weer (koud, winderig, sneeuw) vind je mij het meest in sweaters. Niet van die oversized sweaters, maar gewoon fijne sportieve sweaters met een fleece laagje van binnen. Lekker warm en het liefst met een leuke print erop. Wanneer ik bij Primark rond loop is het bijna gegarandeerd dat ik met eentje naar buiten loop. Ze zijn zo fijn!

Warme chocolademelk (met slagroom!) en oneindig veel kopjes thee

In de winter vind ik het heerlijk om ergens te zitten en een mok warme chocomel te drinken. Het liefst met slagroom natuurlijk, maar zonder vind ik ook prima! Je warmt er zo lekker bij op. Maar aangezien dat ik niet teveel chocomel moet drinken worden deze mokken ook aangevuld met kopjes thee. Daar kan ik namelijk ook van genieten. Een mok rooibos thee, of Pickwick verwenthee. Helemaal prima!

Mijn fijne winterjas

Aan het begin van het seizoen kocht ik bij Wehkamp een super fijne winterjas van MS mode. Echt mijn favoriete aankoop van dit seizoen. Lekker warm, netjes, maar toch met een eigen detail. Want achterop zitten studs die het geheel net iets meer Kelly maken. Helaas is de jas niet meer verkrijgbaar, anders had ik jullie graag een linkje gegeven.

Fleece dekens en kussentjes

Bij ons in huis kunnen we de verwarming op 21 graden zetten en dan is het er nog fris. Ik heb het idee dat de achterdeuren bij ons een beetje tochten. Hier slepen we dus regelmatig rond met fleece dekens. Heerlijk om onder te kruipen als je op de bank zit. En een kussen in de rug natuurlijk en soms hou ik hem vast. Ja echt, dat helpt soms om even op te warmen!

Netflix & YouTube

In de winter ontspan ik vaak met televisie of tablet. Onder een dekentje, daar heb je ze weer, al kijkend naar een leuke vlog, inspirerende business video of gewoon een fijne serie of film op Netflix. Even tot rust komen is soms brood nodig. En dat lukt me vaak het beste op deze manier.

Bakken en koken

Ja echt, voor mij is bakken en koken een dingetje in dit seizoen. Op de een of andere manier is dat een manier voor mij om de gezelligheid in huis te halen. Nieuwe dingen ontdekken en uitproberen, maar ook gewoon wafels bakken vind ik leuk om te doen. Favoriete bezigheden om de winter door te komen.

Zo en dat waren wel zo’n beetje mijn essentials. 
Natuurlijk komen daar ook nog mijn Labello en Rituals handcreme bij. Hoe kom jij de winter door?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    januari 25, 2019 / 11:57 am

    Ja Kelly, op je laatste vraag, kan ik geen antwoord geven. Alleen “totaal anders”. Wij verschillen ook twee generaties en in die tijd verandert het leven ook aldoor. Belangrijk is, dat we tevreden kunnen zijn en dat het goed gaat met de naasten, familie en bekenden. Daarbij genieten van alles wat je fijn vindt. En voor je het weet is het voorjaar, dat is altijd de mooiste tijd van het jaar. Een heel fijne dag Kelly, een knuffel van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: