2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoe mijn ultieme high tea eruit zou zien

Hoe mijn ultieme high tea eruit zou zien

Het leek me leuk om met jullie mijn ultieme high tea te delen. Zo’n high tea waarbij niks te gek is en alles mag. Misschien wel leuk voor op zondagmiddag ? Daar gaan we!

Hoe werkt het met de mooie plateaus die je ziet?

Even een klein informatief stukje dat ik tegen kwam op Pinterest.. Wist je dat ze in principe met 3 gangen/plateaus werken? Ieder plateau staat voor een gang en natuurlijk hoort daar een bepaalde volgorde bij. Het onderste plateau is de eerste gang en hierop leg je de hartige dingen neer en de sandwiches. Gang 2, het tweede plateau, is voor scones, clotted cream en jam. En dan de laatste gang, het bovenste plateau, dat is voor zoetigheden. Interessant he! Neem het me trouwens niet kwalijk als het niet klopt, dan hoor ik graag hoe het wel is.

Wat er bij mij op het menu zou staan?

Nou, mijn menu zou er eigenlijk uit zien zoals bovenstaand. Lekkere zoetigheden, want ik ben nu eenmaal een zoetekauw. Uiteraard mijn favoriete scones! Ik hou enorm van scones zoals die in Engeland serveren. Heerlijk! En natuurlijk ook nog wat hartigheden, want die horen er gewoon bij.

Aankleding van mijn ultieme high tea

high tea

Qua servies zou ik gaan voor een beetje de Blond Amsterdam stijl. De wat zoetere kleuren en het typische Blond. Want die vind ik nou eenmaal het allerleukst! En verder zou ik het een beetje aankleden zoals in Alice in Wonderland, gezellig, een beetje maf, gewoon een beetje Kelly.

En dan heb je mijn ultieme high tea compleet! Heb jij al eens een high tea gedaan? Wij wel al een paar keer, hartstikke leuk, alleen bedenk ik me nu dat we het nog nooit in Engeland hebben gedaan. Die gaat op mijn bucket list! Dit is trouwens we leuk voor op een zondagmiddag, ideetje misschien *wink, wink*

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  maart 16, 2019 / 9:48 pm

  Weer wat geleerd
  Dank je wel xxx ❤

 2. oma
  maart 17, 2019 / 8:26 am

  wij kennen het wel, maar dit is voor jongere mensen! Geniet ervan! Groetjes oma xxx

 3. Ans v Zantvoort
  maart 20, 2019 / 8:38 am

  Heerlijk zo’n high tea smullen van hartig naar zoet, jammer dat je hier maar zelden scones erbij krijgt, heb al een paar keer gedaan maar 1 keer scones erbij gehad, groetjes ans

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: