2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoe ik mijn mindset wil veranderen..

mindset

Als er iets is wat lastig is, dan is het wel je mindset veranderen. Waarom ? Je moet het willen en buiten dat moet je dan ook doorzetten. Laatst heb ik behoorlijk veel gelezen over de law of attraction. Een mooie manier van denken, die ik graag onder de knie zou willen krijgen !

Mindset

mindset

Als je mij vraagt wat een mindset is, dan ben ik van mening dat het een manier van denken is. Het glas is halfvol, of halfleeg, je ziet lessen in plaats van het idee te falen en ga zo maar door. Mijn mindset momenteel is nogal donker. Het glas is half leeg. Toen ik laatst met mama in gesprek was had ik het er met haar over dat ik wilde gaan proberen te vloggen. En dat ik graag Ballontraebay op de markt wilde krijgen. Mama zei toen dat ik niet nog bezig was met opstarten, maar dat ik al gestart was. Iedere kleine stap is er een, en ik ben er al iedere dag mee bezig. Daarnaast zei ze ook dat ik niet moest proberen, maar het gewoon moest doen. En daar ben ik dan ook mee bezig!

Law of attraction

Zoals ik al zei heb ik al aardig wat gelezen over de law of attraction. Vertaald is het de wet van de aantrekkingskracht, een mooie mindset/manier van doen. In plaats van te denken ik hoop, stel je jezelf al voor hoe het zou zijn als het zo was. En nu ik dit schrijf bedenk ik me dat ik hier al mee te maken heb gehad! Ik weet namelijk dat ik begin vorig jaar heel druk bezig was met het idee om samen te gaan wonen, die zomer kochten we het huis en gingen we samenwonen. Iedere dag onderweg naar de bus stelde ik me voor hoe het zou zijn om samen te wonen en toen kwam het op ons pad.

Het is een vele male positievere manier van denken. En tuurlijk zijn er ook gewoon nog “tegenslagen”, maar zie het als een les. Je leert eruit en over een tijdje kom je erachter dat het gewoon zo heeft moeten zijn. Het glas is dan halfvol. Een vele male prettigere manier van denken.

Veranderen

Sinds ik ermee bezig ben probeer ik bewust te dromen en het positieve weer in te zien. Het is dan niet “Ik heb alleen maar een 365 plates geschreven”, maar “Ik heb een 365 plates geschreven”. Iedere klein stapje is een stap richting succes op welke manier dan ook.

Ik vind het lastig hoor. Het is makkelijker om zwart te denken dan wit. Maar door mezelf iedere keer te verbeteren wanneer ik mezelf erop betrap, zal het vroeg of laat een gewoonte gaan worden.

Ik vind het in ieder geval een fijne manier van denken. Misschien wat zweverig voor sommige, maar ik vind het fijn. Denken jullie liever zwart of wit ?

 

 

 

 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

7 Reacties

 1. oma
  mei 4, 2017 / 12:16 pm

  Denken: liever zwart of wit?? Natuurlijk kies ik voor wit, maar of je die keus kunt maken? Voor mijn gevoel is het niet te dwingen, je kunt er wel bewuster mee om gaan. En dan gaat het er nog om wat je aan het denken zet. Daar zitten grote verschillen. Iets wat je enorm raakt, moet je eerst verwerken en daarna kun je proberen te relativeren. Kelly, jij bent er nu bewust mee bezig en dan komt het goed. Hoe ouder je wordt, des te meer heb je mee gemaakt en geleerd er mee om te gaan. Het heeft wel zijn tijd nodig, en dat kun je ook niet dwingen. Probeer er rustig mee om te gaan.
  Zoek de stilte, die bezielt, dat is ook niet zweverig, maar dat geeft nieuwe energie! Mindful Liefs oma xx

  • Ballontraebay
   mei 4, 2017 / 12:57 pm

   Dank u wel oma liefs xx

 2. Dorothé
  mei 4, 2017 / 12:55 pm

  Lees het net. Mooi beschreven meid. Denk sat het iets is waar iedereen wat mee te maken heeft.
  Ik denk liever wit en kleurrijk. Positief denken geeft energie. Ga negativisten uit de weg of scherm hun energie af. Zeker als je gevoelig bent. Leer af te gaan op je eigen mening en gevoel. Dat is wat telt.voelt het goed voor je, is het ook goed. Inderdaad mindfull. Iedere goal is er een. Niet pas een maar, weer een.
  Komt goed enne
  Dat boek wil ik ook wel lezen
  Heb je een titel?
  Benieuwd naar de volgende blog.
  Xxx trots op je
  Mama

  • Ballontraebay
   mei 4, 2017 / 12:59 pm

   Dankje mama ! Ik heb er gewoon naar gegoogled en YouTube filmpjes gekeken. Xxx

 3. mei 4, 2017 / 11:13 pm

  Je omschrijft het mooi, maar het is een hele weg er naar toe… ik denk ook liever wit en kleurrijk, maar soms heb je dat niet in de hand. Maar dat je er al mee bezig bent is al positief toch! Ga zo door.

  • Ballontraebay
   mei 5, 2017 / 7:35 am

   Dankjewel! Het gaat inderdaad niet van de ene op de andere dag. Dat heb ik inmiddels ervaren! Dankjewel, ik ga ervoor.

 4. Louise Wolff
  mei 5, 2017 / 6:03 pm

  Hoi Kelly,
  Je bent goed op weg hoor, maar het gaat soms wat sneller als je geen haast hebt een doel te bereiken en nog beter als je kunt genieten van de ontdekkingen die doet op weg naar een doel. Het blijft een ontdekkingsreis die je heel veel mooie dingen op je pad kan laten ontdekken als je maar rondkijkt en openstaat voor ideeën en
  ervaringen leuk je blog en hoe je ons meeneemt op je reis

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: