2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoera Ballontraebay bestaat 2 jaar!

Hoera

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal Ballontraebay leven in de gloria, in de gloria, in de gloriaaa hieperdepiep hoera! Het is gelukt, we hebben de 2 jaar bereikt! Een mooie mijlpaal waarbij ik graag even wat dingen wil zeggen..

Dankjewel!

Allereerst dankjewel ! Dankjewel voor alle leuke reacties, het lezen en het motiveren om er mee door te gaan. Zonder jullie als bezoekers zag Ballontraebay er nu misschien heel anders uit. Want hoe je het ook went of keert het is altijd leuk om mensen te hebben die lezen wat je schrijft! Dankjewel!!

Hieperdepiep hoera

Hoera

Ballontraebay bestaat 2 jaar!

Ik weet nog dat ik begon met de billetjes bloot, en trots en spannend dat ik dat vond. Van Kelly’s blog naar The Dutch Notebook naar Ballontraebay. Ik heb al veel wegen bewandeld met het bouwen van websites, maar dit is toch nog altijd het leukste pad. Schrijven over wat je leuk vind, waar je passie ligt, anderen inspireren en laten weten hoe het gaat. Ik ben dan misschien nog geen echte youtuber, maar schrijven en jullie laten lezen in mijn “dagboek” vind ik gewoon leuk om te doen. Het maakt me blij en is mijn grootste hobby geweest tot nu toe! Bloggen, is echt een passie geworden. En vandaag doe ik dat 2 jaar op Ballontraebay, hoera! Een mijlpaal die ik nog niet had gehaald!

Op naar nog veel meer moois

Van de 30 per maand in het prille begin naar de 500 bezoekers per maand. Een hele mooie groei en hopelijk groeit het nog verder naar nog zoveel meer moois. Ook de samenwerkingen worden steeds leuker en intensiever, iets waar ik me mega graag voor inzet en waar ik ook van kan genieten. Van het horloge tot de Ballontraebay test van een paar dagen terug, het is super leuk om te kijken of iets het is of het toch niet is. Om te schrijven voor mensen over dingen die ik nog niet had ontdekt maar wel echt leuk vind. Ik geniet er met volle teugen van om te mogen ontdekken en te delen met jullie! En dan nog al die andere dingen die er bij komen kijken, het fotograferen, het dagelijks leven vastleggen, het bezig zijn met nieuwe content. Zoeken naar originaliteit, bezig zijn met toffe lay-outs, ik geniet van ieder klein dingetje dat ik mag en kan doen.

Lieve lezers dankjewel om een bezoekje te brengen aan Ballontraebay, een reactie achter te laten als je daar zin en tijd voor hebt en zoals de burgemeester van Samson & Gert het altijd zei: ‘Aan allen die gekomen zijn, proficiat. Aan allen die niet gekomen zijn, ook proficiat.’

Ik eet er een stukje speciaal voor deze dag gemaakte rocky road cake op! Proost ! EN op naar jaartje 3 (een record!)..

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

6 Reacties

 1. Dorothé
  juli 12, 2017 / 7:44 pm

  Super! Proficiat meis. Het is mooi om te lezen lekker gevarieerd en kleurrijk.
  Helemaal top. Ben heel benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft.
  Xxxx

 2. José
  juli 12, 2017 / 7:52 pm

  Al 2 jaar? Proficiat en ga gewoon door. Ik vind het leuk om te lezen. Gr xx

 3. Ger
  juli 12, 2017 / 8:37 pm

  Proficiat doorgaan zo anders heb ik niks te lezen onderweg

 4. Ans v zantvoort
  juli 12, 2017 / 10:06 pm

  Proficiat, lekker zo doorgaan, vind de stukjes altijd leuk om te lezen

 5. oma
  juli 13, 2017 / 8:19 am

  ook van mij proficiat Kelly en nog menig leuk blogje, je houdt ons zo ook bezig en w inderdaad weten we hoe je eraan bent! Nog heel veel succes en op naar 3! Groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: