2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hoera, het allerliefste neefje en petekindje is 3 jaar!

3

7 oktober 2020, ik moet mezelf even in mijn arm knijpen, mijn lieve kleine neefje, mijn lieve petekindje wordt gewoon 3. Van een lieve eigenwijze dreumes naar een geweldige, muzikale, avontuurlijke peuter. Ik kan het bijna niet geloven, maar het is toch echt waar!

Van dreumes naar peuter

tante dag

Het geeft een soort kippenvel om me te realiseren dat het liefste kleine mannetje 3 jaar geleden ter wereld kwam en wij nu zijn 3e verjaardag mogen vieren. Van dat pruttelende baby’tje in een veel te groot berenjasje naar een klein mannetje met een heel bijzonder karakter. Zo lief, zo puur, zo muzikaal, zo fantasierijk, zo gevoelig, zo alles en veel meer. Hij vertelt verhalen, hij zingt liedjes, hij danst, hij lacht, hij wordt boos, hij is eigenwijs, hij valt, hij staat op, hij leert en wij leren met hem mee.

De gouden momenten

3

Olaf laat me gloeien van trots, bezorgt me een lach van oor tot oor en laat me smelten met een vingerknip. Die lieve kleine handjes die je vast pakken om je nek en dat je dan vervolgens een dikke knuffel of kus krijgt. Om hem vervolgens te horen zeggen “Fijn he!” of “Gezellig he!”. Het zijn die hele kleine dingen die me volledig inpakken. Of dat moment dat hij weet dat ik kom en je hem hoort roepen “TANTE KELLY!”. Je kunt me opvegen. Hij is een diamant die ik zal beschermen met alles wat ik heb. En waar ik alles voor zal doen wat ik kan doen.

3

Het is geweldig om zoveel met hem mee te kunnen en mogen meemaken. Met Jewel samen even wandelen door het dorp, samen spelen in speeltuin Kitskensberg, of samen op avontuur aan zee. Die keer dat we hem even meenamen naar het tuincentrum en die leuke shopuitjes met hem. Maar ook samen vliegtuigen kijken en facetimen/filmpjes sturen. Ik hoop dat ik nog talloze herinneringen aan deze greep uit het lijstje kan toevoegen en hem van dichtbij kan zien groeien tot een geweldige jongen.

Hiep hiep hoera! 3 jaar!

3

Aller allerliefste Olaf,

Mijn kleine grote vriend! Van harte gefeliciteerd met je 3e verjaardag lieverd. Oh wat is tante Kelly trots op jou. Op wie je bent , hoe je je ontwikkelt, hoe sociaal je bent en een eigenwijs hartje hebt van goud. Er zijn geen woorden die de precieze trotsheid kunnen verwoorden. Die überhaupt precies kunnen verwoorden wat voor een gevoel je me geeft.

Ik wens je een geweldig nieuw levensjaar toe. Met talloze liedjes, dansjes, Bing dingen, treinen, auto’s, vrachtwagens, kleuren en avonturen met ons allemaal. Dat we weer een jaar vol nieuwe herinneringen gaan maken, talloze keren video appen en we nog heel veel keren mogen knuffelen. Maar nu eerst een beregezellige verjaardag!

Ongelooflijk, je bent gewoon al 3!

Ik hou van je tot voorbij de maan!
Dikke kus, knuffel, en heel veel liefs,
Tante Kelly

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

3 Reacties

 1. Roos
  oktober 7, 2020 / 7:58 am

  GEFELICITEERD met en voor Olaf. Maak er een spetterend feestje van.

 2. oma
  oktober 7, 2020 / 8:25 am

  heel mooi geschreven Kelly en proficiat met de derde verjaardag van Olaf. Hij is echt een hartendief van de hele familie en jij bent ook heel bijzonder voor hem! Veel gezelligheid en je maakt er weer een mooie herinnering van. Mooi gedaan met die foto’s van hem. Een heel fijne dag! Liefs opa en oma xxx

 3. Ans v Zantvoort
  oktober 7, 2020 / 10:04 am

  Gefeliciteerd met dat stoere en lieve mannetje, geniet ervan en een superleuke dag gewenst

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: