2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hot chocolate kind of day

hot chocolate

Vandaag heb ik voor het eerst een compleet eigen ontwerp om te downloaden voor jullie! De mok ontwierp ik namelijk zelf op mijn iPad. En aangezien vandaag eigenlijk een hot chocolate dag was, vond ik deze wel toepasselijk!

Het echte typische winterse weer heeft zich (gelukkig) nog niet laten zien. Ik begrijp dat het voor de natuur goed is, maar voor mijzelf als postbezorgster zie ik het liever niet voorbijkomen. Kou is prima, maar sneeuw, nee dankjewel!

hot chocolate

Toch vind ik warme chocolademelk altijd een goed idee! En soms heb je van die dagen dat het het perfecte plan is! Zo was vandaag een hele pittige werkdag en kon ik daarna geen boe of bah meer zeggen. Nu aan het einde van de dag realiseer ik me pas dat ik me eigenlijk gewoon een mok warme chocolademelk had moeten maken. Dan was alles weer beter geweest! Dus hang ik deze reminder voor de komende tijd in de keuken.

poster

En wellicht is deze reminder ook goed voor jou! Dus sla hem op, print hem uit en hang hem op in de keuken of ergens anders in huis. Dan komt het vast allemaal goed. Mocht je nou geen liefhebber zijn van chocolade (hoe kan dat?!), dan heb ik ook nog wat andere leuke printables voor je op Bij Zus.

En met dit kleine hot chocolate artikeltje is januari voorbij en is het mij voor het eerst gelukt vol te houden. Om de dag kwam er een artikel online op Bij Zus en daar ben ik heel trots op.

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 1, 2020 / 8:29 am

    fijn, dat het gelukt is en een goed einde op een zwaardere werkdag! Het is te hopen dat het nu snel ophoudt met regenen, dit is ook niks. Oma duimt, groetjes en een fijne dag xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: