2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Hotspot – Frittenwerk in Aachen

dromenbord

Een tijdje geleden waren we in Aachen en toen vertelde ik al dat we een hotspot hadden ontdekt.  En vandaag wil ik hem met jullie delen! Het gaat om Frittenwerk in Aachen.

Frittenwerk

Frittenwerk Aachen

Het idee achter het concept is dat “fast food” niet het fast food hoeft te zijn zoals we het kennen als bijvoorbeeld in de snackbar. Het kan ook vers en snel zijn en dat is ook zeker wat we hebben ervaren!

Bij Frittenwerk krijg je namelijk echt binnen no time heerlijk vers eten dat je fastfood craving stilt. Je krijgt namelijk heerlijk dikke frieten met verse toppings. Eerlijk en lekker eten, dat is hoe ik het wel wil samenvatten. Alles vers en biologisch. Nu let ik daar niet op in het bijzonder, maar het is wel tof!

Het heerlijke eten

Frittenwerk

De keuze is reuze! Zo heb ik afgelopen keer de Honing Teriyaki pulled chicken gehad. Heerlijk lang gegaard kippenvlees met friet en een rauwkost salade zoals de Duitsers hem kennen. Super lekker. Maar je had ook nog verschillende andere varianten die ik heel graag wil proberen! Hieronder staat de menukaart voor je beeldvorming!

Ontzettend inspirerend

Frittenwerk

De sfeer is er geweldig leuk. Groen met hout, steen en gouden details. Ik vond het er echt ontzettend hip uitzien. Zoals je het in de grote steden ook tegen zou komen, zo hebben ze het in Aachen midden op een plein ook opgebouwd. Je ziet waar ze hun inspiratie vandaan hebben gehaald. En waar je ook zelf heel geïnspireerd door raakt.

Ook hoe het er aan toe gaat vond ik leuk. Je besteld voor bij de ingang, waarna je de bon krijgt met een random naam van een bekend figuur. Voor ons was dit “Tarzan” en zodra dit geroepen wordt ga je je eten halen bij de keuken. Heel erg tof! Echt iets om mee te maken.

Frittenwerk

Waar vind je ze?

Frittenwerk

Je vind Frittenwerk in Aken (Aachen), maar ook in Dusseldorf, Keulen, Essen, Frankfurt, Stuttgart en binnenkort in Wolfsburg. Mocht je hem in Aachen willen bezoeken, dan is dit het adres..

Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast en wil er graag nog een keer terug om weer wat anders te proberen! Kende jij Frittenwerk al?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: