2   26
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Huawei P30 Pro met een nieuw abonnement

Huawei P30 Pro

Het is volgens mij bijna 4 jaar geleden dat ik voor het eerst zelf een telefoon abonnement afsloot. Bij Vodafone met ik meende de Samsung S6, vervolgens kwam er de Huawei P10 en werd ik fan van Huawei. Maar het is tijd geworden om over te stappen naar een andere provider met, jawel, de Huawei P30 Pro!

Switchen van provider

Toen ik de laatste keer mijn abonnement verlengde bij Vodafone wist ik eigenlijk dat ik mijzelf er geen plezier mee zou doen. Persoonlijk ervaarde ik Vodafone al als behoorlijk prijzig met niet altijd de kwaliteit die ik nodig had. Maar goed, ik had dringend een nieuwe telefoon nodig en we waren aangesloten bij Ziggo, dus uiteindelijk was ik toch, op dat moment, goedkoper uit.

Overstappen naar T-Mobile

Huawei P30 Pro

Echter zijn we sinds eind vorig jaar aangesloten bij T-Mobile Thuis. Kortom, niet meer het dubbele aantal GB voor mij via Vodafone i.c.m. Ziggo. Een behoorlijke achteruitgang  op dat moment. Daarnaast bood T-Mobile een aantal voordelen aan en was het in het algemeen goedkoper. Dus ik besloot dat ik wilde overstappen op T-Mobile. Het was wachten geblazen tot ik een mailtje ontving dat ik al over kon gaan stappen met nummerbehoud. Dat liet ik mij zoals jullie weten geen 2 keer zeggen en diezelfde dag stond ik nog in de T-Mobile winkel. En 4 dagen later stond ik er weer, maar dit keer met de Go Go Go deals. Die nu nog lopen (23  mei 2019). #nospon!

Doordat Kenneth een unlimited abonnement heeft en we T-Mobile thuis hebben kreeg ik sowieso al €2,50 korting en 2gb cadeau. Heel handig! Met 5gb kom ik inmiddels wel goed uit, daarbij krijg ik nu 2gb extra, dus koos ik ervoor om ook nu weer voor 5gb te gaan in combinatie met onbeperkt bellen. En daarnaast koos ik dus ook voor een nieuwe telefoon! De Huawei P30 Pro!

De Huawei P30 Pro

Het neusje van de zalm

Huawei P30 Pro

Al vanaf het moment dat ik wist dat de Huawei P30 Pro uitkwam wist ik, die wil ik graag hebben. Waarom? De telefoon heeft een geweldige camera met 40 megapixels achter en 32 megapixels voor en allerlei andere functies. Zo ontzettend gaaf! In feite nog beter dan mijn Canon EOS M10. En als groot fotografie liefhebber wil je dan natuurlijk graag het neusje van de zalm als het even kan. Nu had ik in eerste instantie de Huawei Mate 20 op het oog, ook een met een hele goede camera, maar deze was nog beter. Ja, dan weet je het wel!

Daarnaast is de telefoon wat groter, heeft hij al een prachtig gekleurde achterkant van zichzelf en is het een snelle telefoon met veel opslagmogelijkheid.  Dingen die ik natuurlijk heel interessant vind. Maar mij ging het met name om de camera. Zo zit er namelijk ook een nachtstand op en die geeft ook hele mooie resultaten.

Resultaten van de camera

Mij viel het alleen op dat er nog niet zo gek veel foto’s zijn gedeeld van de nieuwe Huawei P30 Pro. Logisch ook, hij is in feite nog gloed nieuw en pas net uit. Daarom leek het me leuk om dit artikel naast mijn verhaal ook nog wat foto’s te delen die ik pas heb gemaakt. Gewoon om je te laten zien wat voor kwaliteit het is mocht je deze telefoon ook overwegen. Zo zie je hierboven de nachtstand, de foto is niet perfect, maar het was hier eigenlijk veel donkerder.

Onderstaande foto’s maakte ik met de “gewone” foto stand.

Huawei P30 Pro

Hieronder zie je de foto’s met diafragma en super macro.

En natuurlijk moest ook de selfie/ portret stand worden getest.

Ik ben zelf echt mega blij met de keuze voor deze telefoon. Een telefoon is voor mij tenslotte ook veel meer dan alleen een telefoon om mee te bellen en sms-en. Het is mijn bedrijf in sommige opzichten, mijn camera die ik altijd op zak heb en mijn agenda. Kortom een belangrijk element.

Ik hoop dat ik met dit artikel je een beetje heb  kunnen informeren over mijn ervaring en inspireren hoe ik met de dingen ben omgegaan. En ik hoop natuurlijk dat als je op jacht was naar meer informatie over de camera van de Huawei P30 Pro ik je ook heb kunnen helpen. Welke telefoon hebben jullie? En bij welke provider zijn jullie aangesloten? Ik ben benieuwd!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Nogmaals dit artikel bevat geen samenwerking. Gewoon een open en eerlijke mening.

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    mei 23, 2019 / 5:41 pm

    Geweldig, dat je zo blij bent met je nieuwe aanwinst. Heel veel plezier ermee en laat nog maar eens mooie foto’s zien. Voor jullie een fijne avond, mooi weer om te wandelen! Groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: