2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Ik heb een baan na mijn stage!

Ik heb een baan na mijn stage!

Ja, de titel zegt het goed! Ik heb een baan na mijn stage! En man, oh man wat ben ik daar blij om en wat geeft dat een enorme rust. Ik klets je gauw bij!

Ik heb een baan!

Gisteren schreef ik erover dat ik mijn vleugels moet uit slaan en dat ik een belangrijke afspraak had. Deze afspraak had betrekking op mijn toekomst. En vooral op het vervolg na mijn stage! Om 2 uur was het dan zover. Een leuk babbeltje volgde en er kwam een nog mooier resultaat uit. Ik mag op de afdeling Benelux blijven!

Ik vind dit zo gaaf en ik ben zo blij. Het geeft daarnaast ook een gigantische rust in mijn lijf. Ik hoef niet te gaan solliciteren als ik klaar ben, maar ik ga gelijk verder met waar ik mij nu al lekker voel. Een leuk en gezellig team, contact met de chauffeurs en op de Benelux. Blijer om een baan kun je mij niet maken! Het werk gaat iets veranderen, maar in het kader van “vertrouwen hebben in jezelf” ga ik er gewoon voor. Tijdens mijn stage willen ze me er al in laten groeien en begeleiden, wat ik super vind. Het komt wel goed!

Na een stage waar ik zoveel heb geleerd, maar ook heel veel ellende heb gehad. En flinke periode van herstel nodig had is het me dan eindelijk gegund om een plek te krijgen waar ik het onwijs naar mijn zin heb. En waar ik ook nog eens mag blijven! Per 1 juli krijg ik een contract voor een half jaar met uitzicht op langer. Echt ge-wel-dig. En wat ik ook zo mooi vind, dit kan ik er lekker naast blijven doen! Het is namelijk zo dat ik een soort van diensten ga draaien. Nu is dit al goed te combineren, maar straks nog meer want dan zijn de tijden iets handiger. Echt super!

Een mooie quote

Ik kwam nog een mooie tekst tegen die ik graag met je wil delen. Voor degene die net als ik door een zure appel hebben moeten bijten. Uiteindelijk, met heel veel geduld, komt het allemaal goed!

baan

Wij kunnen het! Wij houden vol en we knallen om uiteindelijk te komen waar we graag willen zijn. Ik heb gewoon een baan straks, soms moet ik me even knijpen, maar het is gelukt. Yes!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

5 Reacties

 1. Els
  mei 10, 2018 / 2:15 pm

  Wat goed nieuws, Proficiat meid

  • BijZus
   Auteur
   mei 10, 2018 / 2:28 pm

   Dankjewel!

 2. Ans v zantvoort
  mei 10, 2018 / 5:07 pm

  Super Kelly, Proficiat,

  • BijZus
   Auteur
   mei 10, 2018 / 5:11 pm

   Dankjewel!

 3. oma
  mei 10, 2018 / 5:51 pm

  Proficiat Kelly, heel fijn voor je, en veel werkplezier in je vertrouwde omgeving! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: