2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

In de bioscoop: Beauty and the beast

beauty and the beast

Nadat ik afgelopen vrijdag klaar was bij de hackathon vloog ik naar mijn ouders toe. Mijn zusjes en schoonbroer zouden namelijk naar de bioscoop gaan en ik wilde dolgraag mee! Ze gingen namelijk naar Beauty and the Beast en die film wilde ik erg graag zien.

beauty and the beast

Ik ben nooit een super groot fan geweest van Disney films, desalniettemin wilde ik ze wel graag kijken natuurlijk! Belle en het beest heb ik in tekenfilm nooit gezien volgens mij, wel in stripvorm gelezen, en dat vond ik altijd een erg spannend maar mooi stripverhaal. Dus ik wilde mee! En achteraf lijkt het me wel leuk om te delen wat ik van de film vond! Weer eens wat anders op Ballontraebay.

Recensie en trailer

Ik ga niet vertellen hoe het verhaal gaat, dat weet je en als je het niet weet, dan ga gewoon kijken! Op Pathé stond in ieder geval het volgende:

Het klassieke verhaal en de geliefde karakters uit het bekende sprookje komen opnieuw tot leven in een spectaculaire live-action versie van Beauty and the Beast.

Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.

En dit is de trailer:

Mijn ervaring

Maar mensen, wat was het een mooie film! Ongelooflijk! Ook spannend moet ik zeggen, dat beest was nog best wel even schrikken. En dan Le Fou, wat een geniaal personage en geweldig gespeeld ook, ik moest gewoon hardop lachen! Het is ook mooi om te zien hoe ze de spullen zo levend hebben gemaakt,  het leek net echt. Natuurlijk is het een film met heel veel liedjes, iets waar ik totaal geen moeite mee heb, maar begrijp als je afhaakt.  Wij keken in 3D, het was heel tof om te zien hoe de stukken stof uit de kledingkast om ons heen vlogen en de ijsballen in ons gezicht.

Ik ben in ieder geval heel erg blij dat ik mee ben gegaan! Ik had het voor geen goud willen missen! Zijn jullie al geweest of van plan te gaan ?

Volg:

4 Reacties

 1. oma
  april 5, 2017 / 7:50 am

  it’s beauty Kelly, fijne dag en groetjes xx oma

  • Ballontraebay
   april 5, 2017 / 8:51 pm

   Ja he oma! groetjes xx

 2. Denise
  april 5, 2017 / 12:34 pm

  Die wil ik ook graag zien! Ben benieuwd!

  • Ballontraebay
   april 5, 2017 / 8:50 pm

   Zeker doen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: