2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

In de tijdscapsule naar 3 keer zes augustus

zes augustus

Soms blader ik tussen mijn artikelen alsof het mijn dagboek of bullet journal is. Op zoek naar de pareltjes van die dag in een ander jaar. Toevallig kwam ik er 3 van zes augustus tegen. 3 totaal verschillende artikelen en daarom leuk om even mee terug in de tijd te gaan.

Terug naar zes augustus 2017

zes augustus

In 2017 deelde ik een gezellig dagboek van 2 dagen. Zo wilden we met pap op vrijdag een brievenbus beer halen. Super leuk ding, alleen liep dat niet helemaal lekker af. En ’s avonds hadden we een game avondje en speelden we met veel passie ‘Overcooked’!.

freakin popcorn

De zaterdag in het artikel was ik even freelance koerier van de apotheek. En daarna volgde zo’n typische zaterdag a la Kelly. Met een hoop ditjes en datjes en een game/filmavond toe. Met als leuk detail: toen speelden Mandy, Jill en ik Animal Crossing op de Nintendo 3DS. Tijdens die avond maakte ik ook nog een gekke popcorn mix die ik nog steeds in mijn hoofd dwaalt, omdat ik het zo leuk vond om te brouwen!

Mocht je willen weten hoe het is afgelopen met de beer, dat lees je dus in dit artikel: 365 plates #246-#247 qualitytime met mijn familie Helaas zijn de foto’s die er bij horen wel verdwenen.

Wat gebeurde in 2018?

bedank barbecue

In augustus deelde ik een week dagboek met veel foto’s ten opzichte van de tekst. Toen werkte ik nog bij een transportbedrijf en maakte ik doordeweeks niet heel veel mee. Maar gelukkig is dit een dagboek waarbij ik al op vrijdag vrij had. Wij gaven namelijk in die week een barbecue om iedereen te bedanken voor de hulp bij de verbouwing van het huis. Dat was een geweldige dag met veel plezier in en om het zwembad dat we hadden staan. En oh wat heb ik toen gelachen met onze lieve Olaf! Ik zal het filmpje er van hieronder plaatsen.

Daarnaast kwam in die week mijn iPad binnen die ik nu nog met veel plezier gebruik. Ik slaagde goed bij de H&M, nam Dunckin Donuts mee en hadden we een hele relaxte zondag. Oh en niet te vergeten, ik paste op Mambo. Heel leuk om terug te lezen! Het artikel heet Week 31 vrije dag en bedank barbecue

zes augustus

Mijn postbezorger avontuur

postbezorger

En dan de laatste, het artikel van vorig jaar! Ik heb me regelmatig heel vervelend gevoeld om het feit dat ik eigenlijk niks deed met mijn opleiding. Dat het anders is gelopen dan gedacht en dat daar soms nog wat onbegrip voor is. Idemdito dat ik het soms jammer vond en vind dat het beroep postbezorger soms nog als iets heel erg simpels wordt gezien. Maar goed, ik kletste er een heel artikel over weg! Dus mocht je iets meer over het vak willen leren, dan is het ‘Mijn postbezorger avontuur‘, misschien wel iets voor jou!

Ik ben inmiddels helemaal genezen van het vervelende gevoel. Het gevoel van blijheid, vrijheid en ook dankbaarheid overheerst enorm. Ik doe wat ik leuk vind, blijf in beweging, heb genoeg tijd voor familie en Jewel en last but definitely not least, ik hou ook nog tijd over om te schrijven. Super!

Zes augustus 2020 is tot op heden een hele rustige dag. Het is ontzettend warm buiten. Ik heb vanmorgen gewerkt, vanmiddag wat gepuzzeld met ProCreate en nu zit ik even lekker in de schrijf flow. Vanavond nog wat Animal Crossing en dan is de dag weer om! Hoe ziet jouw zes augustus uit?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 6, 2020 / 6:45 pm

    Nu zie je al, Kelly, dat zo’n dagboek heel leuke kanten heeft. En gelukkig ben je nu heel tevreden met wat je hebt en wat je doet. De memories blijven leven. Een fijne avond en amuseer jullie, groetjes oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: