2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Inspiratie| toffe dingen om te haken

haak inspiratie

Met dit herfstige weer heb ik altijd heel veel zin om thuis lekker te rommelen. Op een creatieve manier of lekker in de keuken, ik vind het heerlijk. Zo lijkt het me ook leuk om haken onder de knie te krijgen en daarvoor kwam ik leuke dingen tegen!

Handigheid in haken

haak inspiratie

Haken is nooit echt mijn sterkste kant geweest, een rijtje maken lukt wel. Maar echt van die lapjes is me tot voorkort niet gelukt. Nu ligt er toevallig een lapje klaar, maar ik vind het heel lastig aangezien die bol ontzettend pluist. Dus ik moet me nog eens bedenken hoe ik dit ga doen! Maar zoals ik al zei kwam ik wel hele toffe dingen tegen op Pinterest om zelf te maken.

Hamburger

Deze hamburger kwam ik als eerste tegen en ik vond hem al gelijk heel erg tof. Hij is zo schattig met al die laagjes. Ik heb al een zwak voor dat soort dingen, maar deze past toch echt wel helemaal bij mij!

Speculaaspop

Oh jongens, die speculaaspop vind ik zo ontzettend schattig! Hij doet me trouwens denken aan die pop in de videoclip van Katy Perry – California gurls.

Donuts

Tja, dat ik donuts lekker vind is een feit. En dat ik er graag foto’s van maak en ze zo ook heel leuk vind is ook een feit. Het is niet voor niets dat Dunkin Donuts in de Markthal een tijdelijke chinees om zich heen had. En ik een onderbroek kocht met Donut Worry

Gehaakte mandjes

Mandjes, gebreid en gehaakt kun je makkelijk zo kopen. Maar veel leuker is het om ze zelf te maken. Deze vond ik erg leuk uit zien! Voor op een babykamer, maar ook in je kantoor kun je er leuke dingen mee doen. Ik vind ze heel tof!

Cameratasje

En dan waar het allemaal mee begon. Ik wil graag een tasje in de vorm van een camera, dat leek me heel tof. Vooral op Etsy vind je verschillende met een lomocamera. Maar zelf maken vind ik vele malen leuker. Maar helaas is er nog geen patroon van, dus dat zal ik echt zelf moeten verzinnen.

Achja wie weet gaat het er nog een keer van komen dat het lukt. Oefening baart kunst, dus dat gaan we sowieso doen! Vinden jullie het leuk om te haken of te breien?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Bron Pinterest:

Hamburger: https://nl.pinterest.com/pin/300896818845956357/

Speculaaspop: https://nl.pinterest.com/pin/300896818845956447/

Donuts: https://nl.pinterest.com/pin/300896818845956341/

Mandjes: https://nl.pinterest.com/pin/300896818845956395/

Cameratasje: https://nl.pinterest.com/pin/300896818845956325/

Volg:

4 Reacties

 1. José
  oktober 10, 2017 / 5:41 pm

  Jaren geleden heb ik dat ook veel gedaan. Van kleine kleedjes tot bedspreien. Dat was toen mode op het bed. Breien heb ik ook veel gedaan. Borduren doe ik ook graag, dat zie wel bij ons aan de muren. Haha. Veel succes gr xx

 2. Ger
  oktober 10, 2017 / 11:19 pm

  We zullen doorgaan en blijven proberen hi hi

 3. oma
  oktober 11, 2017 / 8:21 am

  Handwerken is leuk, en brei- en handwerk leg je ook zo even aan de kant. Zoals je weet, heb ik veel gebreid, maar weinig gehaakt. Voor die leuke dingen, die je laat zien en zeker voor dat cameratasje moet je geen pluizig garen gebruiken. Ik heb nog veel garen uit mijn “breitijd”. Misschien zit daar wel wat bij! Daar hebben we het daar nog over!
  Groetjes en een fijne dag, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: