0   31
20   43
19   52
0   26
15   58
20   75
20   55

Inspiratie uit de archieven

Inspiratie uit de archieven

Het is nu bijna 4 jaar geleden dat ik begonnen ben met bloggen. 
Mijn grootste en meest favoriete hobby tot nu toe. 
Maar natuurlijk raak je soms je inspiratie kwijt, of het pad dat juist zo goed beviel. 
Dus ik ben de archieven ingedoken en dit is wat ik ontdekte!

Ik herontdekte in de archieven zoveel leuke artikelen die ik met zoveel plezier heb geschreven! Ik heb me er een tijdje mee vermaakt om ze gewoon zelf terug te lezen. Een goed teken dus! Want wat je zelf leuk vind om te lezen vind je vaak ook leuk om te schrijven. Dus met al die inspiratie ging ik aan de slag in mijn hoofd en dat heeft me tot wat conclusies gebracht die ik weer terug ga inbrengen op Bij Zus.

365 days of Kelly

Allereerst de 365 days of Kelly. 365 dagen schreef ik over mijn dag. Iedere dag een dagboek. Een uitdaging, maar wel heel erg leuk om te doen. En nu beleef ik er ook enorm veel plezier van. Ik lees namelijk met veel liefde en plezier terug wat ik 2 jaar geleden heb gedaan. Tijd om dit weer over te gaan doen. De afgelopen weken heb ik vooral weekoverzichten gedeeld. Helemaal prima, want in de tijd dat ik nog op kantoor werkte waren mijn dagen gewoon simpelweg hetzelfde. Met het werk dat ik nu ga doen zal dit niet het geval zijn en daardoor is het ook leuk om gewoon weer dagelijkse dingen te gaan delen!

Omdat de wekelijkse dagboeken worden vervangen zal ik wel wekelijkse foto’s gaan delen. Deze deel ik namelijk niet in 365 days of Kelly. Tenminste, niet zo uitgebreid. Veel wekelijkse foto’s zal je dus terug gaan zien in een wekelijks artikel. Dubbel zoveel pret dus! Daarnaast ga ik weer weekmenu’s delen, dit heb ik ook een tijdje gedaan en dat vond ik ontzettend leuk om te doen.

Snuffelen in de archieven

archieven

Wat er verder nog gaat komen zullen we vanzelf zien. Ik weet wel dat even snuffelen in de archieven mij goed heeft gedaan. Het was heerlijk om weer even te snuffelen in mijn oude schrijfstijl. Ik wil gewoon de diepgaande artikelen combineren met de lekkere luchtige artikelen van vroeger. Gewoon fijn, leuk, gezellig, gevoelig, inspirerend, motiverend leesvoer.

Ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden. 
En bovenal ben ik benieuwd of jullie mijn blog al zo lang volgen? 
Kennen jullie de tijd van Kelly’s blog en The Dutch Notebook nog?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. oma
    februari 13, 2019 / 8:14 am

    ja hoor, we kennen al de fases van je schrijven. Leuk, dat je het weer aan gaat pakken, heel veel succes Kelly en een heel mooie dag! Liefs oma xxx

  2. Tante Chris
    februari 13, 2019 / 10:36 am

    Heb niet altijd alles gelezen maar wel het meeste is altijd leuk zo als je alles doet knuf en kus van mij

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: