2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Inspiratie voor het inpakken van cadeaus

inpakken

Cadeaus inpakken doe ik meestal gewoon met wat leuk inpakpapier en een strik. Maar het kan veel leuker en vandaag wil ik de inspiratie die ik heb opgedaan met je delen! Plus een handige video om cadeaus in te pakken.

inpakken

Cadeaus inpakken

Het goed inpakken van een cadeautje vind ik al een hele kunst. Hoe vaak erbij mij niet papier overblijft, ik nieuw papier moet pakken en in de knoop zit met een vreemde vorm. Maar er is nog hoop! Ik kwam onderstaand filmpje tegen en ja dat moet ik wel met je delen. Het zorgde ervoor dat mijn inpakkunsten al ietsje zijn verbeterd. Het zijn hacks hoe je gemakkelijk op verschillende manieren cadeautjes in kan pakken.

Ook kwam ik nog een leuk filmpje tegen met 30 toffe en simpele manieren om in te pakken. Dus eigenlijk nog meer manieren en inspiratie om in te pakken. Ook leuk om te zien.

Inspiratie om in te pakken

Natuurlijk ben ik op jacht gegaan naar inspiratie op Pinterest. En het viel me op dat het inpakken veel gezelliger kan. Met leuke touwtjes, of met takjes en ook bruin papier kan ontzettend gaaf uit zien. Met een mooi breed wit lint en een foto. 

Mijn favorieten uit deze collectie zijn toch wel de zelfgemaakte giftbag, de strik gemaakt van een M&M zakje en de strikken met kerstballetjes. Die vind ik zo gezellig uitzien. Oh en de zelf gemaakte giftcard holder vind ik ook heel erg tof. 

Ik denk wel dat ik wat leuke spullen om in te pakken binnenkort ga halen. Dan is ieder cadeau krijgen een feestje. Zeker voor onder de boom lijkt het me heel gezellig om te doen. Inpakken vind ik ontzettend leuk als ik er de tijd voor kan nemen. Als ik het snel, snel moet doen vind ik het maar lastig en lig ik in de knoop met papier en strikken. Hebben jullie daar ook last van?

Ik hoop natuurlijk dat ik je met deze ideeën weer wat inspiratie heb kunnen geven om net iets meer te doen als je kerstcadeaus gaat inpakken voor onder de boom! Of gewoon voor een verjaardag.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 12, 2018 / 11:08 am

    leuk Kelly, maar het is nooit mijn hobby geweest. Jij bent het van huis uit gewend en het is ook heel fijn om het zo leuk verpakt te krijgen, maar meestal “jammer” om de verpakking stuk te maken en voor mij lijkt het dan ook dat je er veel werk mee gehad hebt. De ideeën zijn tof. Groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: