2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Instagram tag

instagram

Instagram, ik ben er iedere dag wel actief op. Ik kan me er uren mee amuseren ! Ik vulde deze tag al eens eerder in, maar er zijn toch heel wat foto’s bijgekomen, tijd voor een herziende versie!

instagram

Voor dat ik begin, voor de mede-bloggers, ik heb de vormgeving van de tag iets veranderd. En de vragen zijn verzonnen door Daniëlle.

De allereerste foto

Dit is leuk om te doen hihi n_n

Een bericht gedeeld door Kelly (@ballontraebay) op

Mijn allereerste foto maakte ik 254 weken geleden! Ik zag op instagram mooie plaatjes van de lucht en dat wilde ik graag proberen. Dus daar ging ik mee aan de slag!

De leukste foto van mijzelf

Een foto die ik 78 weken geleden maakte bij de stroopwafelfabriek in Oss. Ik was zo vrolijk, fijn in de vrachtwagen met een lekkere bak geur om me heen. Dat moment was zo fijn, en dat maakt ook de foto eigenlijk zo leuk.

Heimwee naar:

#day293 been there, done that #365days #kellysbloggoesengland #beentheredonethat #bigben #london

Een bericht gedeeld door Kelly (@ballontraebay) op

69 weken geleden, de eerste keer in Engeland. In dit geval London. Oh ik wil echt zo graag terug naar Engeland. Maar nog even geduld : )

Lekkerste gerecht van 2015

Dinner is ready! Zelfgemaakte nasi #trots #nasi #campingstyle #kellysbloggoescallantsoog

Een bericht gedeeld door Kelly (@ballontraebay) op

Dat zijn dus 79 weken geleden! Eigenlijk veels te veel, maar omdat ik er zo trots op ben ga ik toch voor mijn nasi 🙂 de allereerste keer dat ik helemaal alleen nasi maakte. Maar in mijn achterhoofd onthoud ik ook het heerlijke ontbijt in Engeland met pannenkoeken, banaan, maple syrup en bacon.

Leukste (huis)dier foto van 2016

De mooiste en allerleukste foto is toch die van Jive. Stiekem wordt ze steeds ouder en dat zie je. Maar het hart en het hoofd is nog lekker jong! Mijn puppy van bijna 10!

Fotobewerkingsapp en filter


Ik gebruik Cinepic voor leuke filmpjes, en qua Instagram filter is het net hoe het uit komt.

Meest gebruikte #hashtag


De 365days hashtag denk ik! Ik heb het namelijk 2 jaar volgehouden, dus reken maar uit hoeveel hij wel niet is gebruikt! Sinds dit jaar ben ik gewoon door de dag heen actief. Dus geen 365 days meer.

Het was een hele klus om door 1411 foto’s te scrollen, maar het is gelukt. Instagram is eigenlijk wel een kleine verslaving van me.. Hebben jullie instagram en wat is dan je naam ? En volg je mij al ?

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: