2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Je overhemd online bestellen, het kan!

overhemd

Stel je voor, over een paar dagen heb je een belangrijke afspraak en eigenlijk wil je hier een fijn nieuw overhemd bij dragen, maar je hebt geen tijd meer om echt te gaan winkelen. Dan heb ik de oplossing! Je overhemd online bestellen.

Toen ik werd benaderd door Overhemden.com gingen mijn oren even klapperen. Waarom? Nou, er kwam een soort ouderwets gevoel over mij heen. Een overhemd online bestellen? Dat kan toch niet?! Je moet toch passen?. Ik kon het me totaal niet voorstellen, maar de nieuwsgierigheid was wel gewekt!

Op zoveel manieren te combineren

overhemd

Ik ben zelf fan van overhemden. Bij sommige gelegenheden vind ik het fijn om er een te dragen, zoals bijvoorbeeld toen ik nog op kantoor zat en op school met belangrijke afspraken. Maar ook casual gecombineerd met een vlotte broek en sneakers. Of een rokje en een nette schoen. Een overhemd valt op zoveel manieren te combineren. In mijn ogen is het dan ook heel handig om een wit en zwart overhemd in de kast te hebben hangen.

Je overhemd online bestellen

overhemd

De webshop is ontzettend uitgebreid. Voor mannen vind je er allerlei kledingstukken en voor de dames dus ook overhemden. Met behulp van een handige maattabel kom je erachter wat je overhemden maat is. En dan is het een kwestie van bestellen en met 1-5 werkdagen ligt hij bij jou op de mat. Super handig! Zelf kreeg ik om het uit te proberen een zwart overhemd van Seidensticker. Een mooi degelijk overhemd met een fijne pasvorm en bovenal, hij is strijkvrij. En dat is voor mij heel belangrijk, want ik strijk eigenlijk niet.

Ik ben zelf zeer tevreden over deze webshop. Bijzonder hoe dit soort dingen tegenwoordig kunnen. Ik kan me nog goed herinneren dat we met mijn vader altijd naar de winkel gingen. Mocht je dat trouwens prettiger vinden, Overhemden.com heeft ook een fysieke winkel in Amsterdam! Was jij al bekend met deze webshop ? En hoe denk jij over online overhemden bestellen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Pinterest? Zou ik heel leuk vinden!

Dit artikel bevat een samenwerking. Dit doet verder niks af aan mijn mening. Samenwerkingen gebeuren alleen als ik er 100% achter sta.

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    augustus 5, 2019 / 5:28 pm

    Zoals jezelf al benoemd hebt, kan het voorkomen dat het gemakkelijk is, maar hier nog niet voor de hand liggend. Opa past in de kledingwinkel ook altijd om te voelen of het hemd gemakkelijk zit (buikje). Maar wie weet wordt dat ook heel gewoon, net zoals alles veranderd. Groetjes en een fijne avond Kelly xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: