2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Jullie beter leren kennen

leren kennen

Er staan op Bij Zus inmiddels 600 artikelen om te lezen! Kortom er staat ontzettend veel online over mij, mijn interesses en mijn dagen. En nou is het de beurt aan jullie! Tijd om jullie te leren kennen.

leren kennen

Jullie leren kennen

Ruim 2 jaar geleden maakte ik dit vragenlijstje voor The Dutch Notebook. En nu plaats ik hem hier. Ik ben namelijk onwijs nieuwsgierig naar wie er allemaal op Bij Zus rond snuffelt. En met me mee gaat op pad. Dus wat is de bedoeling? Onderstaand vragenlijstje kan je kopiëren en plakken, of gewoon beantwoorden, via de reacties hieronder! En als je wilt mag je je eigen social media kanalen ook promoten!

De vragen

 1. Hoe heet je ?
 2. Hoe oud ben je ?
 3. Waar kom je vandaan ? (Noord, Zuid, Oost, West, Provincie)
 4. Welk(e) opleiding/ beroep?
 5. In je vrije tijd doe je het liefst..
 6. De ultieme plaat voor in de auto vind jij..
 7. Wat is je favoriete eten ?
 8. Op je verjaardag doe je het liefste ?
 9. Blog je ? En hoe kun je je blog dan het beste omschrijven?
 10. Waar kunnen we je vinden op social media?
 11. Heb je nog tips voor mij wat betreft Bij Zus?

Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie antwoorden en wie jullie zijn! Als je trouwens nog leuke ideeën hebt voor een artikel, dan laat het mij weten.

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

 1. oma
  mei 2, 2018 / 8:00 am

  Ha Kelly, daarop heb ik niet veel te melden, ik vind het ook een goeie “draai” aan mijn zus. Iedereen kent je nu helemaal, dit had ik je niet na kunnen doen, maar je bent gewoon heel spontaan. Veel succes met deze wending. Een fijne dag, het zonnetje schijnt weer, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: