2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kantoor update + Action shoplog

kantoor update

Zaterdag had ik dit artikel al met jullie willen delen, maar dat kreeg ik niet voor elkaar. Dus wil ik jullie vandaag weer een kantoor update geven met een Action shoplog. Daar heb ik namelijk heerlijk geshopt!

Action shoplog

Laten we beginnen bij het begin, de shoplog. Donderdag winkelde ik al bij de Action en eigenlijk kocht ik daar veel meer dan mijn bedoeling. Maar het waren dan ook veel te leuke spullen om te laten liggen!

Het allereerste, dat ook gelijk in mijn mand ging, was dit rekje. Dit ultra Pinterestproof rekje verkochten ze voor  €2,49. Normaal gesproken leg je er wel €10,- voor neer, dus ik was helemaal blij haha. En ik weet dat ze ook nog knijpers los verkopen, die liggen normaal in het creatieve schap. Alleen vergat ik die nog mee te nemen haha.

Mama kocht deze al een tijd terug en ik vond hem eigenlijk erg leuk. En aangezien de peer past bij mijn achternaam vond ik hem wel erg leuk om op te hangen. Dus ook die ging mijn mandje in. Te leuk! Deze kostte trouwens €2,65.

Dit veel te leuke letterbord kostte maar €5,-! Ja dat ging dus ook mee haha. Die wilde ik al erg lang heel graag hebben, hij ziet er namelijk zo gezellig uit. Maar normaal gesproken betaal je in andere winkels ook al gauw €10,-, voor mij iets teveel van het goede. Dit is dus super leuk. En je kunt kiezen tussen een gouden rand of een zilveren. Ik koos voor goud, omdat ik veel hout heb in de kamer.

Kenneth had voor Kerstmis kussenslopen gekocht en ik had de binnenkussens gekocht. Nu zijn de slopen richting zolder en moet er een leuke sloop om de kussens. Deze kocht ik voor €2,85 en heeft een hele leuke 3d blokken print. Een hele fijne sloop en lekker zacht.

Ik wist al dat ik een fotomuur wilde, dus ik kocht een hoop lijstjes. En die waren tussen de €0,65 en €0,99. Ik vond het echt ontzettende leuke lijstjes, dus ik was helemaal in mijn nopjes ermee. Ik liep lekker vrolijk de deur van de Action uit haha.

Een close-up van de lijstjes!

Kantoor update

opgeruimd

Dit is voordat ik aan de slag ging met de lijstjes.

kantoor update

Ik zette donderdagavond Kenneth aan het werk om de spijkers in de muur te slaan. En daarna ging ik lekker aan de slag met de foto’s!

In het gouden barok lijstje heb ik een foto van mijn favoriete Scania geplaatst. In het vrolijke discolijstje deed ik een mooie foto van Jive met een pluk haar die ik van mama had gekregen. De zwarte lijst vulde ik met een foto van opa en mij toen ik heel klein was. Aan het rek hangt een ticket van de eerste uitwedstrijd waar ik mee naar toe ging, mijn visitekaartje, het geboortekaartje van Olaf, een verjaardagskaart van toen ik 22 werd en het gedenkprintje van mijn opa. Oh en ik moet de canvas links boven niet vergeten, een foto van de donuts die we zagen in de Markthal in Rotterdam.

Op het kastje staan 2 kaarsenhouders, het letterbord met een toffe quote en 2 fotolijstjes. En in die fotolijstjes staat links een foto van een telefooncel in London en rechts een foto van Zoutelande. Op de grond staat dus een grote rieten kist, heel tof! Wat ik daar in ga stoppen moet ik nog verzinnen.

Zo dat was de Action shoplog en kantoor update! Ik ben er echt super blij mee. Nu heb ik het balletje gekregen van Jive en daar wil ik nog een stolp voor kopen. Dan kan hij daarin op de kast. Dat lijkt me wel tof! Wat vind jij van het resultaat?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  januari 29, 2018 / 7:45 am

  2de poging: heel mooi gedaan Kelly, en niet te gezellig maken, want dan word je teveel afgeleid “bij zus”. Een fijne dag en succes! Groetjes oma xx

 2. Dorothé
  januari 29, 2018 / 9:57 am

  Oh wat mooi en gezellig. Inspiratievol en echt je eigen plek. Super gedaan meis. Idee voor de kist: een lekker plaid en nog een raambankje?
  Xxx

 3. José
  januari 29, 2018 / 4:56 pm

  Dat ziet er goed uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: