2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #1 uitleg en meer

cup of tea

Welkom bij de eerste Kelly’s cup of tea! Een rubriek die ik ga gebruiken om kleine dingen te vertellen, laten zien, wat ik leuk vind, maar geen artikel bij past. Op zondag ga je bij je ouders, opa/oma, familie ook op de koffie/thee! En dat kan vanaf vandaag ook virtueel op Ballontraebay!

Uitleg

Omdat dit het eerste artikel in de rubriek is zal ik jullie even wat meer uitleg geven bij het hele idee. Er zijn regelmatig kleine dingetjes die in mijn hoofd poppen of mooie quotes, leuke ideeën en ga zo maar door. Ze zijn niet geschikt voor een compleet artikel, maar ik vind het wel leuk om het te delen.

Ik deel regelmatig kleine dingen via Facebook en Instagram. Maar het is natuurlijk nog leuker om het ook hier te delen. Ik weet namelijk dat er ook nog mensen zijn die mij niet volgen via Facebook en/of Instagram. 2 vliegen in één klap!

Op zondag ben je ook regelmatig op de koffie bij familie of vrienden, en daarom leek het me leuk om dit op zondag te delen. Als je net wakker bent, of bijna naar bed moet, of tussendoor even, je kunt het op ieder moment lezen. Daarnaast klets je ook dan met iedereen honderd weg over alles wat je hebt gezien, gehoord of meegemaakt de afgelopen tijd. Nou deel ik mijn dagelijks leven al door middel van de 365 plates, er zijn nog genoeg andere dingen om over te praten ! En dat ga ik dus vanaf vandaag iedere zondag doen.

De aftrap!

Als eerste wil ik jullie namelijk bedanken! Bedanken voor jullie support, steun en het volgen. Iedere dag dat ik even naar de reacties en statistieken kijk glimlach ik van trots! Ik vind het onwijs leuk om te schrijven en mijn leventje te delen. En daarnaast heb ik zoveel zin om Ballontraebay naar het volgende level te brengen. Ik loop gewoon over van de liefde en wil om er wat van te maken. Soms zo erg dat het niet meer uit mijn vingers komt. Ook de reacties als ik mensen vertel over waar ik mee bezig ben zijn over het algemeen erg leuk! En dat maakt het voor mij nog meer een uitdaging en geweldige hobby.

Wist je dat ?

Ik leerde ongeveer een maand geleden een nieuw feitje. We zaten bij opa op de verjaardag en daar hadden ze “kersen verkeerd”. Mijn neef en papa waren aan het kletsen erover en toen hoorde ik na al die jaren wat het betekent.. “Kersen verkeerd” heet “Kersen verkeerd” omdat de slagroom onder de kersen zit.. Na al die jaren weet ik eindelijk waarom een van mijn favorieten vlaaien “verkeerd” is!

Favoriete quote vandaag

Het heeft wat weg van mijn favoriete quote en mijn “dromen, durven, doen” motto. Een mooie voor deze zondag! Als jij een droom hebt die je wilt na volgen, ga er dan voor ! Vandaag nog!

Ontdekt

Deze appel karamel cake is echt het einde! Een heerlijke combinatie ! En super snel en gemakkelijk te maken. De volgende keer haal ik wel de schil van de appel af, want dat was wat jammer. Er zijn nog 2 andere versies, eentje met banaan en chocolade, die wil ik graag nog proberen!

Zo en om het niet al te lang te houden voor een zondag. Want je zult maar een kater hebben of haast, sluit ik hem voor vandaag af. Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar jullie mening en input! Wat vinden jullie van deze rubriek en de invulling ?

 

 

Volg:

5 Reacties

 1. Dorothé
  februari 19, 2017 / 10:44 am

  Fris en fruitige rubriek meis
  Echt leuk
  Het “hapt” heerlijk weg
  Xxx

  • Ballontraebay
   februari 19, 2017 / 12:48 pm

   Gelukkig ! Daar ben ik blij om! Xxx

 2. oma
  februari 19, 2017 / 12:57 pm

  Ja Kelly, jij schrijft echt graag en ook heel gevarieerd. Zo maak je mensen nieuwsgierig. Ik dacht “wat komt er nu weer?” Maar het is leuk beschreven. Waar staat het recept van die appelkaramel-cake? Vertel het strakjes maar. Succes en een fijne dag verder! oma xx

  • Ballontraebay
   februari 19, 2017 / 5:51 pm

   Gelukkig ! Dat is een koopmans bakmix haha. Heel gemakkelijk! XX

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: