2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #2 de jacht naar ideeën

ideeën

En daar zit je dan, zaterdagavond, de handen in het haar, wetend dat je morgen weer vroeg eruit moet en er komt niks op dat digitale papier. Gek hoe zoveel ideeën in je hoofd springen, maar er geen rustig plaatsje is waar ze landen en waar ze tot zijn recht komen!

Zon, zee, Zoutelande

Ik heb heel veel ideeën, heel uiteenlopend, voor mijn gevoel allemaal even leuk. En op het digitale papier zetten lukt me niet. Gek is dat. Zoveel dingen waar je enthousiast over word en dan pats ben je het vergeten of het komt niet uit de vingers. Het is dan maar goed ook dat we vandaag ons in Zoutelande bevinden. Heerlijk uitwaaien! En voor mij altijd een moment om die dingen op een rijtje te zetten. Al vanaf jongs af aan kom ik op ideeën als ik rondwandel op het strand of in het bos. Don’t ask me why, maar het is zo. Dus hopelijk gaat mij dat ook dit keer lukken !

Quote of the week

Afgelopen week schreef ik een artikel over trots zijn op jezelf. Daarbij maakte ik bovenstaande afbeelding. En ik denk dat dit wel een mooie is voor deze week. Het houdt me veel bezig en het is dan ook belangrijk om stil te staan bij het feit dat je prima bent zoals je bent!

Social media en meer

Ik ben wat meer bezig met social media, momenteel met name Instagram, maar ik wil het uitbreiden. Ik wil graag wat actiever worden op bijvoorbeeld de Facebook pagina. Het lijkt me heel tof om wat meer actief te worden op deze kanalen, maar wat vinden jullie leuk om te zien ? Foto’s van dat moment, leuke quotes, mini video’s, noem het maar op, vinden jullie dat leuk om te zien?

Voor de win actie die ik heb beloofd bij de 100 likes op Facebook ben ik erg druk bezig. Op jacht naar inspiratie en ga zo maar door.. Mocht je ideeën hebben, die zijn van harte welkom!

Meer hobby’en

Aankomende week heb ik dus vakantie! Ik heb mijn week alweer lichtelijk volgepland met allemaal leuke dingen ! En daar zit ook het kopje hobby’en bij. Ik wil graag een dagje creatief aan de gang of wat gamen, of lekker lezen, in ieder geval even wat anders dan wat ik iedere dag doe! Misschien helpt me dat ook wel om meer te kunnen schrijven en op ideeën te komen. Fingers crossed!!

Zo en dat was het kopje thee alweer! Voor de carnavalsgangers die dit hebben gelezen chapeau ! En nog een hele fijne carnaval. En voor degene die er niks mee hebben een hele fijne zondag!

 

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  februari 26, 2017 / 9:36 am

  een heel mooie dag voor de hele familie, onderweg naar Zoutelande, we duimen voor mooi weer Kelly! Waai lekker uit! We horen het later wel, liefs van oma xxxxxxx

  • Ballontraebay
   februari 26, 2017 / 1:13 pm

   Dank u wel! Liefs xxxxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: