2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #3 gezinsuitbreiding!

gezinsuitbreiding

gezinsuitbreiding

Vandaag wil ik veel leuke dingen delen! Huize van Z krijgt namelijk vandaag gezinsuitbreiding! Ook deel ik met jullie mijn favoriete quote, een nummer dat ik nu mee bler en iets waar ik apentrots op ben!

Visitekaartje


2 weken geleden werd ik benaderd door de Fotofabriek om een canvas te laten maken. Super leuk, maar Linda, die mij contacteerde, vertelde mij dat ze ook visitekaartjes maakten. En dat deed mijn oren spitsen! Ik was namelijk nog op jacht naar visitekaartjes.

Zij was ook enthousiast, ze hebben namelijk ook de mogelijkheid tot aparte snijvormen! En dat was precies wat ik zocht. Ik had namelijk gelezen dat deze het meeste opvallen en bij blijven.

Dus ik ging aan de gang in hun online editor. Ik koos een vorm waarbij het visitekaartjes ontwerp van mijn zusje goed tot zijn recht kwam. En voila, 2 dagen later was ik de trotse eigenaresse van onwijs gave visitekaartjes! Voor 50 visitekaartjes betaal je €9,99, mocht je er nog een aparte snijvorm in willen vragen ze €3,99 extra. Geen geld dus! En ontzettend gaaf.

Quote

Ik kom tijd tekort ! Ik zie het nu wel weer, het is 10 uur en ik moet nog van alles! Maar ik wil ook dit doen. Morgen is mijn vakantie weer voorbij! Hij is niet helemaal gelopen zoals gepland, ik heb ook niet alles kunnen doen. Dus nu wil ik nog een boel in een dag krijgen. Er moet gewoon een dag extra bij haha!

Favoriete nummer

Momenteel heb ik Gary Barlow weer helemaal terug gevonden! (Voormalig) lid van Take That, die ook een aantal nummers zelf heeft gedaan. Dit nummer is zo lekker meezingbaar! Ik hou er van.

Gezinsuitbreiding

Tja gezinsuitbreiding.. Na veel overleggen, en twijfelen vanuit mijn kant, besloten we nog even te wachten. Maar toen was het daar.. Ik keek naar een foto van een nestje syrische hamsters niet ver bij ons vandaan.. Kenneth zei “gewoon doen!”, ik dacht “ja, maar..”, mijn familie zei “dat gaat je goed doen!” en toen was het berichtje naar de fokker gestuurd.

gezinsuitbreiding

Om 13.00 mogen we gaan kijken naar de kleintjes en gaan we kijken met wie ik een klik heb. En dan deel ik hem/haar natuurlijk ook met jullie! De kooi is een maat kleiner dan aanbevolen, maar als deze te klein is gaat hij de deur uit en krijgt hij/zij een grotere kooi!

Ik ben erg blij met de gezinsuitbreiding! Sjonnie is heel leuk en lief, maar niet echt knuffelbaar. Jive is bij mijn ouders. Dus het is fijn om nu ook een knuffeldiertje thuis te hebben! Welk nummer zingen jullie momenteel lekker mee?

 

Volg:

2 Reacties

 1. oma
  maart 5, 2017 / 2:41 pm

  voor mij ben je een duizendpoot, bijna elke dag verrassingen! Hoe heeft het gegaan met het kiezen van een kleintje? Is het een hij of een zij, in ieder geval “veel “plezier ermee”. xx oma

  • Ballontraebay
   maart 5, 2017 / 2:44 pm

   Voor mijzelf ook haha. Heel goed ! Het is een hij geworden. Een huis vol mannen haha. Dank u wel! xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: