2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #4 mengelmoes van onderwerpen

mengelmoes

Tijd voor weer een kopje thee! Na een drukke week is het lekker om even te kunnen chillen. En dus neem ik jullie weer mee in mijn gedachten, leuke dingen, quotes, favoriete muziek. Het is een mengelmoes van van alles en nog wat!

Hobby’en

Ballontraebay is mijn grootste hobby. Dat is een vaststaand gegeven! Maar ik zou het fijn vinden als ik ernaast nog wat tijd zou vinden voor andere hobby’s. Zo zou ik graag het gamen weer oppakken. Maar mijzelf er de tijd voor gunnen lukt niet. Er is altijd wel iets waarvan ik denk, dat moet eerst.

Het lijkt me ook leuk om meer met een bullet journal te gaan doen. Daar wil ik mij vandaag in gaan verdiepen. Gewoon beter mijn tijd indelen zou de key eigenlijk moeten zijn! Dus dat ga ik gewoon proberen. En het is leuk te combineren met handletteren! Win-win situatie dus.

Favoriete quote

Een mooie quote waar ik weinig aan toe te voegen heb. Als jij denkt dat het goed is, dan is het goed ! Laat anderen je niet in de weg zitten. Het is een kwestie van niet weten, niet begrijpen, niet verplaatsen in. Trots zijn op jezelf 😉 En ook op wat jij doet en creëert!

Media-kit

Het is me gisteren eindelijk gelukt om een media-kit in elkaar te zetten ! Finally! Het is handig om wanneer je aanvragen van een bedrijf krijgt een media-kit te sturen. Dan heb je gelijk alles in een overzicht, en het ziet er natuurlijk net wat fleuriger uit. (Zo fleurig als jij het maakt, natuurlijk!). Nu wil ik kijken of ik vandaag dan eindelijk de pagina samenwerken af kan maken. Dat zou mooi zijn !

Ontdekt!

mengelmoes

Mandy en ik gingen gisteren winkelen en hielden even pauze bij de Bakker Bart. Ik ontdekte dat ze deze Oreo donuts verkochten! Dus die moest ik natuurlijk even testen. Erg lekker, en de crème die normaal tussen de koekjes zit zat nu in het deeg van de donut. En daarbij had ik een lekker smoothie van allerlei vruchten.

Nieuwe muziek

Dit vind ik een leuke. Mijn jongste zusje en ik hadden er gemengde gevoelens bij. Zij vind het zelf een beetje vreemd, maar is ook niet echt van Teske haar muziek. Ik vind dit nummer eigenlijk wel wat hebben! Ik kan me er niet in verplaatsen, maar ik vind de tekst geniaal. En ook het feit dat ze Willem-Alexander erin verwerkt heeft vind ik een leuke zet. Hij is misschien niet voor op repeat, maar ik denk dat ik hem wel vaker zou luisteren.

Zoals je ziet, het is een grote mengelmoes van gedachtes geworden! Goed voor een zondag toch! Wat vinden jullie van de quote ?

Volg:

7 Reacties

 1. Dorothé
  maart 12, 2017 / 8:47 am

  In een woord:
  Tegelwaardig. Op de muur waardig. Een quote voor iedereen want iedereen heeft goals voor hemzelf en passie voor bezigheden waar andere mensen zonodig negatieve uitlatingen over hebben.
  Go for it girl en laat je door negatieve reacties niet beïnvloeden.
  Liefs xxx mama

  • Ballontraebay
   maart 12, 2017 / 12:29 pm

   Doe ik zeker mama! Liefs xxx

 2. oma
  maart 12, 2017 / 9:00 am

  leuk Kelly, weer wat anders! fijne dag. oma xx

  • Ballontraebay
   maart 12, 2017 / 12:29 pm

   Hetzelfde oma ! Xx

 3. Ger van Zantvoort
  maart 12, 2017 / 11:25 am

  Leuk gewoon doen. Groetjes schwieger father

  • Ballontraebay
   maart 12, 2017 / 12:28 pm

   Danke schwieger father !

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: