2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #5 cadeautjes tijd

cadeautjes

Thee tijd ! Het is alweer zondag, dus tijd om weer lekker random te kletsen! Ik laat jullie de cadeautjes zien die ik heb gekregen van de EPIC actie. Mijn favoriete nummer van deze week is ook weer van de partij! En nog een paar dingen die ik afgelopen week heb ontdekt.

Mijn favoriete nummer en quote


“Never give up” is een nummer dat ik momenteel plat kan draaien! Hij is al wat ouder, maar ik vind hem echt heel gaaf. De tekst is tof en de boodschap ook. En natuurlijk het ritme dat heel tof is.

En daar mee ook mijn favoriete quote van deze week! “I won’t let you hit me down, i keep getting up when i hit the ground, i never give up no!”. Een mooie toch, voor als je even een boost nodig hebt om niet op te geven.

EPIC Cadeautjes!

cadeautjes

Gisteren was het eindelijk zover! Ik mocht mijn “Echte post is cool” cadeautjes open maken. Ik nam ze mee op de vrachtwagen, zodat ik al met een beetje licht ze open kon maken, want ik was zo nieuwsgierig! En ik ben echt goed verwend hoor, dat zie je hierboven wel. Chocolade, notitieboekje, nagellakje, handcreme, gezichtsmasker, pennen, en nog meer, echt super leuk. Dankjewel Loes van gewoonietsmetloes.nl !!

Ik heb jammer genoeg geen foto’s gemaakt van mijn cadeautjes, alleen ingepakt. Maar deze zijn naar Lisette gegaan, van Lizlovelife. Aan haar instagrampost te lezen was ze er gelukkig blij mee!

Ook kreeg ik van Nicole’s choice een gesponsord pakketje met verschillende soorten thee. Heel tof en ik ben ook heel benieuwd naar de smaak! Ze hebben namelijk geen geraffineerde suikers en e-nummers. Dankjewel Nicole!

Ontdekt

to do

Ook heb ik afgelopen week weer verschillende dingen ontdekt! Zo heb ik het Maggi braad stomen ontdekt, wat super handig is. Hij was afgelopen week in de aanbieding bij de Plus, dus ik heb 3 andere pakjes meegenomen om nog eens uit te kunnen proberen.

Ik at ook Tony’s chocolonely met cola, erg lekker! En het leuke is dat het na knettert in je mond. Een gekke gewaarwording, maar dan op de positieve manier.

Janzen & Van Dijk, een geniaal programma, het is weliswaar een trouwprogramma, dat kijk ik eigenlijk niet zo gauw. Maar deze combinatie van presentatrices en de manier waarop ze het doen is zeker het kijken waard! Geniaal!

En dat was alweer alles wat ik wilde vertellen tijdens ons wekelijkse kopje thee! Hebben jullie een aanrader, iets leuks, of wat dan ook te vertellen ?

 

 

Volg:

3 Reacties

 1. maart 19, 2017 / 5:11 pm

  Wat heb je fijne cadeautjes gehad! De thee van Nicole’s Choice is verslavend lekker!

  • Ballontraebay
   maart 19, 2017 / 8:14 pm

   Ik ben heeel benieuwd!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: