2   29
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #8 Pasen zonder jachtvergunning !

pasen

Vrolijk Pasen allemaal! Het is weer de tijd om eitjes te zoeken, gezelligheid met familie, lekker er op uit en gourmetten. 2 leuke dagen, waarbij je ook nog eens lekker de maandag vrij hebt!

Pasen

Het is weer Pasen ! De tijd gaat snel als je het mij vraagt. Vroeger vond ik het altijd zo spannend. We zochten eitjes en de paashaas liet vaak ook nog een cadeautje achter. De goede oude tijd ! Dit jaar zal ik de eieren zelf moeten verstoppen als ik dat wil doen haha. Stiekem wel een beetje jammer hoor!

paascakeHet recept van de paascake!

Wij hebben de eerste Paasdag zelf wat meer volgepland.s’Ochtends een ontbijtje, daarna even naar mijn opa en oma, vervolgens komt Kenneth’s oma en mijn schoonouders naar ons. En als zij naar huis gaan, gaan wij naar mijn ouders om lekker te gourmetten.

2e Paasdag slapen we een beetje uit en dan zien we wel wat we gaan doen. Ik denk dat we naar mijn ouders gaan, hoewel papa en Jill lekker naar de voetbal zijn, maar dan kunnen Kenneth en ik mama wel bezig houden haha. Of dat we wat anders gaan doen, we zien het wel !

Leuke muziek

Afgelopen week was ik weer even op YouTube aan het snuffelen en toen ontdekte ik een filmpje waarbij allerlei nummers voorbij komen waar je vrolijk van wordt. Ik werd er vrolijk van, dus ik deel hem graag met jullie!

Nummers uit de goede oude tijd haha. Ik ging er in ieder geval lekker op los!

 De draad weer oppakken

pasen

Momenteel loopt het niet allemaal even lekker. Ik zit niet zo lekker in mijn vel, de paniekaanvallen zijn terug en het is een behoorlijke klus om de boel bij elkaar te houden. Na mijn stage is er een hoop “kapot” gegaan wat ik nu weer op moet bouwen. Dat heeft tijd nodig, sommige dingen moeten “helen” en sommige dingen probeer ik met een kleine uitdaging weer op te bouwen. En dat kan en mag ik van mezelf niet overhaasten. Ik bedoel, ik heb geen jachtvergunning, he mama 😉 haha!

Ook Ballontraebay heb ik laten verslonzen, wat ik jammer vind want ik was juist zo lekker op weg! Dus is het tijd om de draad weer op te gaan pakken. Aankomende week heb ik 3 toetsen voor de toetsweek, het klinkt weinig maar de stof is pittig. En daarna heb ik meivakantie, met leuke dingen gepland! En daarbij hoort ook het oppakken van Ballontraebay. Als je iets wilt, moet je er voor gaan ! Dus dat ga ik ook weer doen !

Zo en nu ik mijn zegje heb gedaan ! Zal ik hoogstwaarschijnlijk aan mijn paasontbijtje zitten, en dan gaan we dag beginnen. Ik wens jullie een hele fijne Pasen op een manier die jij het lekkerst vind! Vrolijk Pasen!

Volg:

3 Reacties

 1. Jill
  april 16, 2017 / 9:40 am

  Rustig aan
  Ben trots op je
  Xxx

  • Ballontraebay
   april 16, 2017 / 9:47 am

   Ah wat lief ! Ik ook op jou xxx

 2. oma
  april 17, 2017 / 7:47 am

  Ik zie het wat laat, we zijn al met de 2de Paasdag bezig. Het regent, het zegent. Past bij Pasen. Een heel fijne dag voor jullie beiden en geniet er maar van! En succes voor de komende week! liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: