2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #6 een fakir met roze haar en een mooie quote

fakir

Zo ik heb mijn brunch erbij gepakt met een beker thee. Tijd om weer een fijn nummer te delen, een (hopelijk) leuke aankoop, een uitprobeersel, en nog zoveel meer! Dus laten we gauw beginnen!

De wonderbaarlijke reis van de fakir die vastzat in een Ikea kast

Dit boek vond ik gisteren in Heusden, een erg leuk plaatsje waar ik nog een artikel over zal schrijven met wat meer foto’s. Dit is waar het over gaat:

Ajatashatru Lavash Patel is een in het grijs geklede Indiase hindoe met piercings en een enorme borstelsnor. Beroep: fakir, maar eigenlijk oplichter. Op een dag reist hij naar het Lourdes van de doe-het-zelver, het mekka van de gebruiksaanwijzing – Ikea – met het doel een nieuw spijkerbed aan te schaffen. In de Ikea doet hij alsof hij thuis is en installeert zich ongegeneerd in een modelinterieur. Hij besluit er de nacht door te brengen, maar de kast waarin hij zich verstopt wordt ingepakt en met een vrachtwagen vol clandestiene Sudanezen naar Engeland vervoerd. Zo begint een onvoorstelbare reis langs vele landen, waarbij hij van de ene onwaarschijnlijke situatie in de andere belandt en vele kleurrijke personages ontmoet, onder wie de vrouw van zijn leven.
De wonderbaarlijke reis van de fakir die vastzat in een Ikea-kast is een avontuurlijke en bijzonder originele roman waarin de grote problemen van onze tijd op een luchtige en treffende wijze worden gepresenteerd.

Ik ben onwijs nieuwsgierig naar het boek! Dus daar ga ik vandaag een begin aan maken en als het dan wat is zal ik er een artikel over schrijven. Hij kost trouwens €18,90 op bol.com en ik kocht hem voor €4! Ik doe even zo’n repelsteeltje dans.

Uitgeprobeerd

Vandaag heb ik 2 “beauty” producten die ik of ja eigenlijk we, Jill en ik, hebben uitgeprobeerd! Eerst probeerde we de L’Oreal Colorista voor 1 dag. Bij de Kruidvat had ze al een keer paars gehad (turqouise en roze gemengd) in een pluk, en gisteren deden we roze in de puntjes wat een heel leuk resultaat gaf!

En daarna probeerde we een nieuw Essence lakje uit waarbij je met een laagje al volledige dekking moest hebben. En ook die is goed door de keuring heen gekomen. Want inderdaad met een laagje waren de nagels niet meer zichtbaar. Enig nadeel is dat het vandaag alweer een beetje is afgebladderd. Ik weet alleen niet of deze al bij de Kruidvat verkrijgbaar is. Mocht dat zo zijn dan geef ik een gil!

Quote

En mijn favoriete quote voor vandaag! Een mooie om over te denken terwijl je geniet van het zonnetje.

Ik wens jullie een hele fijne zondag ! Ga ik mij weer bezig houden met brainstormen voor Ballontraebay.

Volg:

3 Reacties

 1. oma
  maart 26, 2017 / 5:01 pm

  de zondag is al weer bijna om. Fijn knipwerkjes in de tuin gedaan. Mooi, hoe alles groeit, Kelly xx
  . Groetjes van Oma

  • Ballontraebay
   maart 27, 2017 / 6:39 am

   Goed bezig oma ! Groetjes xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: