2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #7 Wat wil ik met Ballontraebay

wil

Met het wekelijkse kopje thee wil ik vandaag even kort kletsen over waar ik nu mee bezig ben en waarom het ineens zo stil is! Het is namelijk niet normaal dat ik ineens 4 dagen niks meer deel op Ballontraebay. Het voelt ook totaal niet lekker!

What’s up Kel ?

Nou ik ben momenteel zoekende naar wat ik wil met Ballontraebay. Het concept dat blijft, dat vind ik erg leuk en past bij mij. Maar de manier waarop, en dat klinkt wazig, i know, dat is waar ik nu mee bezig ben. Er zijn al aardig wat A4’tjes de revue gepasseerd en er zullen er vandaag nog wel meer gaan passeren. Maar goed ik moet het combineren met school en mijn privé leventje. Dus dat is moeilijk en maakt dat ik niet heel veel tijd heb. Ik ben er in ieder geval mee bezig en wil eigenlijk aan het einde van deze dag knopen gaan doorhakken. Ik wil niet stilstaan, ik wil vooruit! Mijn droom is om van Ballontraebay een full/part-time baan te maken, en dat is moeilijk, want er zijn zoveel mensen die dat willen met hun website. Waarom zou ik dat dan wel kunnen ? Wat maakt mij anders in dit wereldje ? De vragen waar ik een antwoord naar zoek.

How’s life?

Verder gaat alles eigenlijk best goed! Een beetje oppassen dat ik mijzelf niet voorbij ren. Want ik heb momenteel regelmatig last van kleine paniekaanvallen. Meestal goed en snel te verwerken, maar handig en leuk is natuurlijk anders! Er zijn ook andere super leuke dingen onderweg, maar dat laat ik jullie weten zodra ik daar toestemming voor heb! Ook heb ik over 2 weken 2 toetsdagen en moeten er van te voren nog verslagen ingeleverd gaan worden. Dat wordt nog een hele klus heb ik het idee. Maar alles komt goed, dus dat ook! Verder ben ik afgelopen week weer lekker actief geweest voor ze. Donderdag een voorlichting zoals ik al vertelde. En vrijdag ben ik de hele dag in Weert geweest voor een Hackathon over E-Fulfilment ! Maar daarover lezen jullie binnenkort meer.

Kenneth is ook weer lekker op weg voor mijn gevoel. Nu hij weer terug is op zijn oude werkplek loopt hij in ieder geval weer een stuk vrolijker rond. En ik krijg niet meer het “Ja, ik heb weer ruzie gehad” zinnetje als ik met hem bel. Top! Met Sjonnie en Kiko gaat het wel zijn gangetje. Kiko begint steeds groter te worden en ook het haar wordt steeds langer. Zo schattig! Ben benieuwd hoe het is als hij is uitgegroeid. Mijn gevoel zegt dat ik straks een cavia over houdt, maar we gaan het zien!

Zoals jullie kunnen lezen ben ik druk bezig, en dat is niet verkeerd. Vandaag ga ik in ieder geval knopen doorhakken, kijken wat ik wil en dan gaan jullie daar zo snel mogelijk resultaat van zien ! Hoe gaat het bij jullie ?

Volg:

6 Reacties

 1. Ger van Zantvoort
  april 2, 2017 / 12:40 pm

  Dan maar flink hakken meid.We zien wel waar het schip strand toch. Suc6 je schoonvadertje

  • Ballontraebay
   april 2, 2017 / 6:31 pm

   Dankjewel schoonvadertje ! Dat klopt als een bus.

 2. oma
  april 2, 2017 / 5:55 pm

  Doe het maar rustig aan, haast en spoed is zelden goed. Even een nachtje erover slapen, lost vaak veel op! Kelly, in ieder geval succes, sommige dingen hebben de tijd nodig! Ook succes op school, groetjes oma xx

  • Ballontraebay
   april 2, 2017 / 6:30 pm

   Dank u wel oma! XX groetjes

 3. Gerlie sprenger
  april 2, 2017 / 11:09 pm

  Ik lees je verhalen graag.
  Maar je moet doen waar jij je lekker bij voelt.
  Succes x

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: