2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kelly’s cup of tea #9 Mama editie

mama

Mama is een topper, mijn schoonmama ook, en mijn zusje is er ook een ook al is hij er nog niet ! Ik ben erg trots op ze, en om die reden zet ik ze vandaag dan ook in het zonnetje hier op Ballontraebay ! 

Mama

oude foto, maar een van mijn favorieten

Mama is mijn voorbeeld, een heel belangrijk persoon in mijn leventje! Ze steunt, support, zorgt voor inzicht, begrijpt, en laat me relativeren. Soms geeft ze me het duwtje in de rug als het nodig is en soms laat ze me inzien dat ik even aan mijn teugels moet trekken en een pas op de plaats moet nemen. Ik zou niet weten wat ik zonder mama moest!

Schoonmama

Ook een oude foto, maar blijft leuk!

Mijn schoonmama is iemand waarbij ik ook altijd terecht kan. Ze probeert ons altijd te helpen als het nodig is en dat is lief ! Ze doet veel voor ons en dat waardeer ik. Daar waar er veel problemen hebben met hun schoonmama kan ik eigenlijk nog best in mijn handjes klappen. Ik heb het goed getroffen met mijn schoonmama!

Mama in spé

En dan nu de laatste (“toekomstige”) mama die ik graag even in het zonnetje wil zetten ! Mandy is namelijk alweer 20 weken zwanger, op de helft ! Vrijdag hadden ze een echo, waarbij ze ook keken naar het geslacht. En van te voren vroeg ze mij of we gisteren foto’s konden maken, als ze wisten en konden zien wat het werd. En dat lukte.. Dus gisteren maakte we onder andere bovenstaande foto ! Natuurlijk maakte we er meer, maar dit was onze favoriet, die ik heel graag wil delen!

Mandy bewerkte de foto naar bovenstaande foto en die plaatste ze gisteren op Facebook. Wat was het geweldig om hier aan mee te mogen helpen ! Ik had me ontzettend verheugd op een moment als deze, dus ik was er maar wat blij mee. Er komt dus een klein mannetje bij, een neefje, hoe geweldig is dat ?! Bouwen met Lego, racebanen, brandweerman Sam, buurman en buurman, Cars, kom maar op! Maar blijf nog maar even zitten, dan kan je tante nog wat voorbereidingen treffen, je papa en mama zich klaar maken en jij nog wat groeien.

En dat is eigenlijk wat ik heel graag wilde vertellen met een kopje thee erbij!

 

 

 

 

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

 1. Mandy
  mei 14, 2017 / 9:10 am

  Wat lief ☺️❤️ vond het heel gezellig met jou fotos maken hihi kun je goed!☺️ Kan misschien nog ook wel vaker hihi
  Hihi en over onze mama heb je helemaal gelijk ☺️❤️

 2. José
  mei 14, 2017 / 9:37 am

  Dankjewel voor de complimenten. Jij bent ook een lieve en leuke meid en ben blij dat het met Kenneth en jou goed gaat. Ik verheug me op ons gezamenlijk uitje vanmiddag.xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: