20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Kerstmuziek all over the place (mijn favoriete playlists)

kerstmuziek

Het is 15 december, nog 9 dagen en dan is het alweer kerstavond. En wat is er nu niet heerlijker om in die kerstsfeer te komen dan lekker naar kerstmuziek te luisteren? Ik zette mijn favoriete playlists op een rijtje.

kerstmuziek

Nick en Simon

Met stipt op 1 staat die van Nick en Simon. Ik vind de nummers zo lekker klinken, de een wat vrolijker dan de ander, maar geen een typeer ik met het “Radio Jank” logo. Dat wil zeggen dat de muziek wat deprimerend is. Het is gewoon heerlijke muziek! En ook de tijd om te luisteren meer dan waard.

Michael Bublé

Michael Bublé kan naar mijn mening echt niet ontbreken in het lijstje. Zijn stem is zo warm, daar krijg je gewoon een Kerst gevoel bij. Ik houd ervan! Sowieso ben ik fan van zijn muziek. “Everything” is bijvoorbeeld een heerlijke plaat. En de cd’s die we mama hebben gegeven met haar verjaardag werden ook vaker gedraaid! Ik zou zijn muziek eigenlijk wat vaker moeten draaien.

Deze is trouwens eigenlijk ook een beetje voor mama. Want die is vandaag jarig! Happy birthday mama, I love you to the moon and further!

4 uur durende playlist met kerstmuziek

En als laatste heb ik voor jullie nog deze meer dan 4 uur durende playlist. Een playlist met allerlei soorten kerstmuziek waar je heerlijk bij mee kan bleren. Maar ook soms verlangd naar een reep chocolade en een tissue. Ondertussen kun je je huis versieren, of je kamer, of in de keuken staan om wafels te bakken, of gewoon lekker op de bank met een dekentje, een goed boek en een mok warme chocolademelk.

Ik zou zeggen geniet nog even van de voorpret en geniet van de kerstmuziek. Heb jij een favoriet kerstliedje?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    december 15, 2017 / 12:23 pm

    ook proficiat Kelly, met de verjaardag van mama. Leuk dat je aan haar dacht onder het schrijven. Het gaat ook snel richting Kerstmis, maar verheug me ook op het langer worden van de dagen, dat hoort er voor mij een beetje bij. Je hebt leuke muziek voor de kerst! Ook veel gezelligheid tot 2018. Fijne dag nog, maar we zien je vanmiddag, groetjes oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: