2   25
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kiezen voor jezelf, I’ve done it!

kiezen

Ik heb gekozen voor mijzelf! Een hele pittige keuze, maar eentje waarvan ik wel weet dat het mij ten goede gaat komen. Het is een klein beetje spannend, maar jawel hoor ja, ik nam afgelopen maandag ontslag!

Je leest het heel goed. Ik heb ontslag genomen en besloten voor mijzelf te kiezen. Weken heb ik gelopen met een wel/niet gevoel, ik wilde mijn collega’s niet in de steek laten. Maar naarmate de tijd vorderde en de gezelligheid in huis naar de achtergrond verdween werd bij mij het gevoel sterker. Dit is niet goed. 

Ik ben mezelf een beetje verloren en de enige manier om dat op te lossen is keuzes maken. Keuzes ten behoeve van jezelf. En dat heb ik dus gedaan. Heb je dan al een andere baan Kel? Nee, naast Bij Zus heb ik nog niks. In de loop van de tijd hoop ik iets parttime te vinden waar ik met veel plezier aan de slag kan gaan en het kan combineren met Bij Zus. Ook wil ik dolgraag tante dagen inlassen. Dus daar ga ik nu voor. We gaan het wel redden en ik ben blij met de manier hoe ik nu weg zal gaan. Positief en gezellig.

Geluk maak je voor een groot deel zelf is mij geleerd. En als je dat niet meer bent, dan zul je er zelf wat aan moeten veranderen. Dus ik laat los wat niet bij mij past, dat is een mooie leer geworden. En schep ruimte voor mezelf om iets te gaan doen dat meer bij mij past. Tot eind oktober, begin november, ben ik nog aan het werk als assistent transport coördinator en daarna zie ik het wel!

Het gaat goed komen! Tijd voor wat meer rust en dromen najagen.


Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

3 Reacties

 1. Dorothé
  september 20, 2018 / 6:35 am

  Gelukkig! Goed zo meis. Het was overduidelijk noodzakelijk.
  Alles komt goed. Trots op je enne: tante tijd komt er dan zeker lol
  Xxx❤

 2. Roos Smeets
  september 20, 2018 / 7:38 am

  TOP van je Kelly om die keuze te maken. Ikzelf heb dat meerdere malen gedaan. Iets wat niet meer bij je past, waar je onrustig van wordt… stap uit die cirkel. Weet, hier gaat een deurtje dicht en daar gaat er weer eentje voor je open. Nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden. Een rustpauze inlassen kan nooit kwaad. In die periode kun je je klaarstomen voor andere taken. Succes!

 3. oma
  september 20, 2018 / 8:00 am

  We vinden het fijn, dat je de knoop hebt door gehakt. Met jouw inzet vindt je heel zeker werk, wat beter bij je past. Je naasten zijn blij met je beslissing en de toekomst ligt nog voor je. Het geeft rust. Een plezierige dag Kelly en het zonnetje schijnt nog! Liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: