2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Kijkje in de My Journal 2020 planner

Kijkje in de My Journal 2020 planner

Al jaren ben ik bezig om mijn planning onder controle te krijgen, een hele uitdaging. Ik heb nu al verschillende agenda’s gehad, maar geen van allen had de inhoud die ik zocht. Op een agenda na, de My Journal 2020 planner!

Mijn ervaring met My Journal

Drie jaar geleden schreef ik voor het eerst over de My Journal planner. Om precies te zijn, de planner van 2017/2018. Het was de budget versie van een passionplanner en wat was ik er ontzettend blij mee! Dat moest ik wel delen en het werd een van mijn best bekeken artikelen tot nu toe. Hij was ook onwijs fijn en ik heb hem dan ook met veel plezier gebruikt. Hoewel in de loop van het jaar de Google agenda meer werd gebruikt en de planner onder het stof verdween. Het is ook eigenlijk sindsdien dat ik heb lopen aanrommelen met agenda’s. Ik vroeg ze voor mijn verjaardag, schreef er met geluk één maand in en toen hield de discipline er al mee op. Ontzettend jammer!

De My Journal 2020 planner

my journal 2020

Vorige maand kreeg ik een mailtje van A-Journal, ze hadden mijn eerste artikel gezien en ze vroegen zich af of ik de My Journal planner voor 2020 wilde ontvangen. Ik sprong nog net niet van mijn stoel, zo blij en vereerd. Ik was het allemaal even uit het oog verloren, had mijn ogen gericht op weer een andere agenda en dat moest het gaan worden. Maar nu, nu ben ik om, het is weer die agenda die alles heeft wat ik zoek! En nee, dit is geen verkooppraatje, dit is pure enthousiasme!

Lijstjes per week

my journal 2020

De afgelopen tijd ben ik erachter gekomen dat ik het beste werk met lijstjes. Gewoon lijstjes met de dingen die ik moet en wil doen en de dingen die gepland staan. Ik leef van notitieboekjes naar kladjes en weer terug. Het is een grote ongeorganiseerde chaos. De My Journal brengt die chaos weer bij elkaar alsof het een bullet journal is die ze alvast voor je georganiseerd hebben. Het is een agenda met een weekindeling. Voor iedere doordeweekse dag heb je 20 vakjes om afspraken en taken in op te schrijven. Daarnaast kun je er ook nog een wekelijkse to do in kwijt, mensen die je moet bellen of mailen, notities en 6 lijntjes om je momenten om te herinneren in te noteren.

Lijstjes per maand

my journal 2020

Daarnaast heb je iedere maand een overzicht waar je weer andere lijstjes kan invullen. Maandelijkse to do’s en don’ts, doelen, inkomsten en uitgaven, tijd voor familie, me time, ideeën, dingen om te proberen en wat voor cijfer je de maand geeft. Plus, er is een kleine ruimte met bullets, ideaal om even je creatieve brein los te laten of misschien nog wel een handige monthly tracker te maken! (Ik zeg toch, het is net een bullet journal!). Het enige nadeel op deze pagina? Bij het verkeerde licht kun je de letters niet zo goed lezen.

Nog meer lijstjes om te noteren

my journal 2020

En als je nog niet genoeg hebt daaraan, kun je ook nog heel veel andere lijstjes maken. Lijstjes met cadeau ideeën, winkels die je hebt ontdekt, spaardoelen, creativiteit in de keuken en ga zo maar door! Je hebt zelfs nog ruimte om je eigen lijstjes te verzinnen of gewoon notities te bewaren. En mocht je stiekem toch nog even op een los kladje hebben geschreven, die kun je weer kwijt in het mapje achterin. Daarbij, ik moet er zelf nog even niet aan denken, maar er is ook aan 2021 gedacht! Er is ruimte om afspraken te noteren en ook om andere plannen en voornemens voor 2021 alvast op papier vast te leggen.  

Waar vind je ze?

Mocht je nu ook helemaal enthousiast zijn geworden, neem dan zeker een kijkje in hun webshop! De My Journal 2020 planner is er in 3 kleuren, velvet blauw, geel en mintgroen voor €15,99. En ze verkopen er niet alleen maar deze agenda, ook schoolagenda’s, andere journals en nog veel meer.

Ik durf wel te zeggen dat het een planner naar mijn hart is. Deze planner geeft mij de ruimte om zonder enige druk lijstjes te maken en overzicht te creëren in alles wat ik moet en wil doen. Als het op het plannen aankomt verheug ik mij nu al op 2020!

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

Update 18-2-2020: ik sprak een lezeres die de mintgroene versie bestelde, de kleur letters van deze agenda zijn moeilijker leesbaar. Mocht je nog niet goed weten welke kleur je wilt is dit misschien een handige tip om mee te nemen in je beslissing!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    september 12, 2019 / 12:08 pm

    MY JOURNAL 2020 lijkt me ook een handige planner. En plannen zit je in het bloed, een goede eigenschap. Het duurt nog een paar maandjes, maar ik wens je heel veel succes met die mooie planner! Een fijne dag nog, groetjes van oma xxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: