2   27
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

In de koffer naar Gran Canaria

koffer

Mijn eerste vliegreis is bijna een feit, dat houdt in dat ik nu ook in zekere zin beperkt ben in wat ik meeneem in de koffer. Want ja, er moet gewicht overblijven voor souvenirs. Dus wat neem ik nu allemaal mee?

Een kleine uitdaging

Eerlijk is eerlijk, ik vond het een kleine uitdaging om te verzinnen wat ik mee zou gaan nemen naar Gran Canaria. Natuurlijk wist ik al wat ik ongeveer mee wilde nemen in de koffer. Maar als je dan eenmaal voor je kast staat en je definitief keuzes moet maken. Dan sta je toch even met je mond vol tanden, want gaat er dan mee.. Het is er nog warm, maar wat nou als ik het koud krijg. Pyjama? Ohja, verhip die moet nu ook mee. En hoeveel t-shirts moet je in vredesnaam meenemen..  En ik moet natuurlijk er voor zorgen dat er genoeg kilo’s overblijven. Een hele klus dus, maar het is gelukt en ik laat je zien wat ik meeneem.

Wat gaat er dan zoal mee in de koffer?

Ik begon in mijn hoofd met “oké, wat ga ik aan doen?”, dus geen kleren meenemen waarvan je weet, die doe ik toch niet aan. Ik begon met de korte broekjes. De 2 fijne broeken van H&M leken mij het verstandigst om mee te nemen. Hoewel je op de foto ook de zwart wit geblokte ziet, die heb ik uiteindelijk weer in de kast terug gelegd. De blauwe vallen namelijk met meer te combineren. En ik stopte een lange luchtige zomerbroek in de koffer.

Daarna legde ik de t-shirts erbij. Wat past wel bij elkaar en wat niet. Ik besloot te gaan voor mijn nieuwe blauwe t-shirt. Een zwart t-shirt, want dat past overal bij. En dan nog een simpel zwart topje met een soort kort blousje voor er overheen. Het past bij de broekjes en bij de lange luchtige rok die ik meeneem.

Naast de t-shirts en de rok neem ik ook 2 jurkjes mee. Die zijn altijd leuk om aan te doen en goed te combineren met iedere schoen. Want van schoenen neem ik ook wel wat mee. Zo heb ik mijn nieuwe sandaaltjes, badslippers en de loafers van H&M. Makkelijk en het weegt niks. En op reis heb ik mijn Nikes al aan, dat is fijn voor langere afstanden lopen en het staat eigenlijk wel met alles.

En als laatste moet er natuurlijk nog ondergoed mee, mijn bikini’s en last but not least mijn Cookiemonster pyjama! Want ja, slapen doe je in stijl.

Op de heenreis

Voor de heenreis heb ik mijn outfit ook al klaar liggen. Ik trek mijn favoriete streepjesbroek aan zonder zakken (handig met de douane!) met het #weekend t-shirt erover. Nikes eronder, ik denk mijn spijkerjasje eroverheen en een grotere handtas. Daar stop ik mijn camera en iPad in. Met natuurlijk nog wat te eten voor de redelijk lange vlucht voor een eerste keer vliegen.

Zo en dat was het! Ik ben er wel klaar voor.  Heel benieuwd naar de vlucht, maar dat moet goed komen en extreem nieuwsgierig naar hoe mij Spanje gaat bevallen. Heb jij al eens gevlogen?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Ger
    september 29, 2018 / 7:26 am

    Fijne reis en een zonnige vakantie hi hi

  2. oma
    september 29, 2018 / 8:49 am

    Kelly en Kenneth van ons ook een fijne vakantie, maar ook voor José en Ger. Het zal zeker lukken, maar het zal jullie ook goed doen. Goeie vlucht en we zijn al benieuwd naar wat we er later over kunnen lezen! Liefs en een dikke knuffel van opa en oma xxxx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: