2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Koken met Kelly: Duvelkesvleis (& de nieuwste dagvlog!)

koken

Hoe vaak ik wel niet heb nagedacht over het maken van filmpjes. Just for fun, om andere te inspireren en amuseren. Om mijn creativiteit te prikkelen en om nog meer positiviteit te delen. Een van de eerste ideeën was ‘Koken met Kelly’. Koken, kletsen, eten, filmen, vandaag de eerste: Duvelkesvleis!

Het best bekeken gerecht op Bij Zus is Duvelkesvleis. En ik snap wel waarom! Het is een smaakvol gerecht dat je eigenlijk iedereen, van jong tot oud, kan serveren en ook op allerlei gelegenheden. Gewoon zo, op feestjes, feestdagen etc. En ook met allerlei bijgerechten! Frietjes, rijst, stokbrood en als groente een salade, broccoli, sperzieboontjes en zelfs spruitjes zijn er lekker bij.

Ik ben zelf ook gek op dit gerecht. Nadat we dit voor het eerst hadden gegeten was dit een van de gerechten die ik graag at op mijn verjaardag. En ook met de kerst kon ik mij hier enorm op verheugen. Het leek me dan ook leuk om met dit gerecht te beginnen aan de serie ‘Koken met Kelly’.

Een serie die je meeneemt de keuken in, voor wat gezelligheid tijdens het koken of tijdens de afwas. Om samen te kunnen koken of om gewoon naar mijn gebabbel te luisteren. De eerste aflevering is volgens mij vooral een recept video geworden, maar de bedoeling is dat het iets meer een kletsvideo gaat worden. Eten is voor mij gezelligheid, koken is dat ook en dat is het geen wat ik het liefste deel. Goed genoeg gepraat het is tijd om met jullie de video te delen!

Ik hoop dat jullie hem net zo leuk vonden om te kijken als ik het vond om te maken. Heb jij al eens duvelkesvleis gegeten?

Volg Bij Zus op FacebookInstagram en/of Pinterest voor meer updates en kijkjes achter de schermen!

p.s. Voor wie niet genoeg kan krijgen van mijn gekkigheid op video, er staat ook weer een nieuwe dagvlog online!

Volg:

1 Reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: