2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Leuke surprise ideeën voor Sinterklaas

surprise

Het is tijd voor het eerste artikel van de feestmaand! De goede Sint is het land nog niet uit en we hebben nog even tot pakjesavond. Dus het leek me een goed idee jullie met leuke surprise ideeën te inspireren.

Onze pakjesavond

We hebben al op verschillende manieren pakjesavond gevierd! Een hele lange tijd deden we het gewoon met cadeautjes. Heel gezellig. Daarna zijn we een keer verrast met een bezoek aan de Winter Efteling. Een onwijs leuke dag! En daarna hebben we een soort van surprises gedaan. Alleen met gebrek aan tijd voor iedereen hebben we nooit echt geknutseld. Het was gewoon een gezellige avond met allemaal losse pakjes.

Vroeger moesten we wel voor school. Ik kan me nog goed herinneren, welke klas ben ik kwijt, maar dat Dagblad de Limburger er nog voor naar school kwam. Ze maakte er een item over en ik was een van de gelukkige waar ook een praatje mee werd gemaakt. Dat jaar maakte ik samen met mama een hele grote Spongebob. Super cool! De krant verscheen op mijn verjaardag, dus daar was ik extra trots op. Alleen een foutje dat ik nooit zal vergeten, mijn achternaam begint met een P, de redacteur had een B verstaan. Dus ik had spontaan een nieuwe achternaam!

surprise

Dit jaar houden we weer pakjesavond zoals vroeger. Hartstikke gezellig! En voor het eerst met een Olaf die het mee gaat krijgen. Vorig jaar was hij pas 2 maandjes oud, nu zie je dat hij veel meer begint te snappen, dus ik ben heel benieuwd hoe hij het dit jaar gaat vinden.

Surprise ideeën

Ik kan me nog heel goed herinneren dat het zo ontzettend lastig was om surprises te verzinnen. Want je wilt wat leuks maken, maar het moet niet te moeilijk zijn. En soms ook niet teveel tijd kosten. Ik weet nog dat een klasgenoot van mij een complete camera had gebouwd, daar was ik blij mee! Die heb ik volgens mij nog best wel een tijdje bewaard. Je moet er maar opkomen!

Tegenwoordig heb je natuurlijk Pinterest en ik heb geprobeerd om voor je de leukste bij elkaar te sprokkelen. Van heel gemakkelijk, tot wat moeilijker. Ik hoop dat ze je weten te inspireren. Daarnaast zitten er nog wat inpak ideeën bij, maar daar kom ik voor kerstmis nog op terug!

Mocht je het niet op mijn bord weten te vinden, dan kijk serieus even verder, want er zijn nog veel meer leuke ideeën te vinden!

Ik hoop dat ik je een beetje heb weten te inspireren. Hoe vieren jullie Sinterklaas? Of vieren jullie dit niet?

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

2 Reacties

  1. Tante Chris
    november 27, 2018 / 8:40 am

    Goede morgen Kelly leuk zoals jij over Sinterklaas verteld. Vroeger was dat nog niet zo in mijn jeugd.Als je s,morgens opstond met Sinterklaas dag dan stond op de tafel wat cadeautjes voor iedereen en wat snoepgoed meer niet.Later toen ik getrouwd was deden we wel aan surprise met pakjes maken was altijd leuk nu doe ik het niet meer ben maar alleen dus vier ik geen Sinterklaas meer.Maar ik wens jullie er heel veel plezier mee was altijd leuk Kus en knuf

  2. oma
    november 27, 2018 / 8:46 am

    Je weet Kelly, dat wij sinterklaas bijna overslaan en dan vieren we de Kerst met jullie. Je hebt het weer leuk gebracht, veel knutselplezier en voor nu een fijne dag, liefs oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: