20   36
17   50
0   26
15   58
20   75
17   75
3   32

Leuke telefoonhoesjes webshop + winactie

telefoonhoesjes

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een favorieten deelde, of dat ik iets leuks had ontdekt, dus dat gaan we vandaag even doen. Ik heb namelijk leuke telefoonhoesjes gespot bij Hoesjes-Outlet en samen met hen heb ik een leuke winactie!

Huawei telefoonhoesjes

Zoals jullie weten heb ik een Huawei, ze worden tegenwoordig steeds moderner en daardoor wordt het ook steeds makkelijker om telefoonhoesjes te vinden. Ook op Hoesjes Outlet hebben ze een erg leuk assortiment.

Dit hoesje met marmer vind ik ontzettend tof. Heel modern en strak. Marmer is altijd mooi en ik vind de combinatie met het zilveren clipje heel tof.

Ik hou van Donuts en ik vind dit soort printjes altijd zo ontzettend leuk en gezellig. Ze geven een leuke vrolijke twist aan je telefoon in plaats van een zakelijke effect.

Deze vond ik heel vrouwelijk en sierlijk. Ook dit printje vind ik heel tof! Deze vind ik een ietsje meer volwassen uitstraling hebben.

iPhone 8

Voor de iPhone 8 hebben ze een heel uitgebreid assortiment. Ik zit nog steeds te dubben of ik na mijn Huawei over ga op een iPhone of Samsung. Als ik deze hoesjes moet geloven ga ik over op de iPhone haha.

Dit vind ik echt een mega gaaf hoesje! Ik hou van die combinatie van het roze glitterige en het marmer. Het doet me denken aan een Amathyst. Echt heel tof.

 

Dit vond ik echt heel grappig haha. Een soort pokédex voor je iPhone. Ik weet niet of jullie je nog de Pokémon Go rage nog herinneren. Daar hebben wij ook aan meegedaan haha. En dit was echt ge-ni-aal geweest.

Samsung S8

Als ik de nieuwste Samsung had gehad was ik voor bovenstaand hoesje gegaan. Ik hou van dromenvangers en zeker als ze zo kleurrijk zijn als deze. Daarnaast vind ik de vlinder er boven heel tof.

Win 30 euro shoptegoed!

Samen met Hoesjes-Outlet heb ik een hele toffe winactie voor jullie. Ter ere van het halfjarig bestaan van Bij Zus en het slagen! Want ook dat moet gevierd worden.

Ik mag aan een van jullie 30 euro shoptegoed weggeven, om te besteden in de webshop! Ze hebben een erg leuk assortiment voor veel telefoons, dus het is zeker een kijkje waard. 

Het enige wat je moet doen om kans te maken hierop is Bij Zus liken en hieronder reageren dat je meedoet, ook zou ik het leuk vinden als je er bij verteld welk hoesje je onder andere zou kopen.

Om extra kans te maken like je de Facebookpagina van Hoesjes-Outlet!

De winactie loopt tot 8 juli 2018.

Ik ben benieuwd welk hoesje jij graag zou willen winnen en wat je van mijn favorieten vind! 

Volg je me al via Facebook, Instagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

7 Reacties

 1. Sabrina
  juni 30, 2018 / 3:08 pm

  Die donuts vind ik ook heel erg leuk! Maar ikiIk idi denkdik toch voor een hoesje gaag waar pasjes in kunnen! Ik volg beide pagina’s

 2. oma
  juni 30, 2018 / 3:38 pm

  allemaal heel verschillend, maar ook apart. Als ik moest kiezen zou ik de eerste van de reeks willen hebben. Wat leuk, die winactie, brengt leven in de brouwerij. Succes Kelly, groetjes oma xx

 3. ilsiee prins
  juni 30, 2018 / 7:22 pm

  Wat een leuke vrolijke hoesjes heb je uitgezocht! 😉 zelf ben ik ook dol op gekleurde hoesjes, word er zo vrolijk van hihi! Heb al eventjes gekeken en heb ook zeker een leuk hoesje gezien.. 2 weekjes geleden is mijn telefoon afgestolen! 🙁 Nu een nieuw 2e handsje gekocht en een nieuw hoesje is zeker enorm welkom! Ben nogal eens een klunsje die dr telefoon laat vallen haahahah. Ik doe graag mee aan jou leuke actie om dat shoptegoed te mogen winnen!
  Groetje Ilsiee

 4. Michelle Keijsers
  juli 4, 2018 / 7:33 am

  Die met die dromenvranger is echt mooi!! En die pokedex? haha Kunnen we weer helemaal opgaan in pokemon go :p

 5. Dorothé
  juli 4, 2018 / 8:55 am

  Wil best meedoen hoor Mooie hoesjes
  Ik zou voor het marmerhoesje gaan. Een soort beurshoesje?
  Mooi om te zien xxx

 6. Monique Noorbeek
  juli 4, 2018 / 9:03 am

  Aangezien ik ook een huawei heb en erg van donuts hou ga ik voor dat hoesje. Mocht ik winnen natuurlijk.

 7. Jill
  juli 4, 2018 / 10:13 am

  Die donuts is zooo gaaaffff
  Ik doe mee

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: