2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

The Red Kitchen – mini Lidl boodschappen shoplog

lidl boodschappen shoplog

 Mijn eerste boodschappen shoplog ! Een mini Lidl boodschappen shoplog, die ik gewoon even moet  delen in the red kitchen van Ballontraebay! Ik kocht namelijk Engelse producten, die NU nog in de winkel te krijgen zijn.. Ik neem je gauw mee, zodat je nog snel naar de winkel kan gaan.

Als ik moet kiezen waar ik het meest vrolijk van wordt loop ik vast. Ik hou van Engeland en van het Engels eten. Ik heb geen roots daar, maar ik ben echt weg van het land. Maar goed, ik dwaal af! Boodschappen dus.

shortbread
Het eerste wat in mijn karretje belandde waren de shortbread cookies. Kenneth’s favoriete koekjes, en ook ik ben er gek op! Ik kocht een pak met ronde koekjes en een pak met “vingers”. Deze waren €1,29 en €1,19.

salt en vinegar chips

Daarna zag ik een zak met een soort frietjes liggen. Het is chips in de vorm van friet met de salt & vinnegar smaak. Zout en azijn, net als de frietjes bij de vis. Of de smaak van de Walkers. Ik ben echt zo ontzettend benieuwd, maar heb me tot nu toe nog weten te weerhouden! Dit zakje kostte €0,79.

apple crumble

Toen kwam ik bij het koelschap waar ik 2 producten uit de schappen viste. Als eerste de Apple Crumble. Ik hou van dit toetje, en deze is natuurlijk het lekkerst met nog wat vanille saus. Maar we hebben hem gisteren avond al geprobeerd zoals je kon zien in #51 van de 365 plates. Hij is echt goddelijk, niet aan Engeland te tippen maar wel een goede vervanger! Deze kostte €1,99.

strawberry cheesecake

Daarnaast pakte ik een pak met 3 kleine kuipjes Strawberry Cheesecake. Ook deze hebben we gisterenavond al geprobeerd en was echt heel lekker! En niet machtig, en dat is wel prettig. Maar de bakjes zijn dan ook niet zo groot. Deze kostte ook €1,99.

steak and stout pie

En als laatste legde ik Steak and Stout pie in mijn karretje. Een bladerdeeg taart met vlees gegaard in bier. Ik heb het 1 keer in Engeland gegeten. Dat was lekker als de kappertjes niet zo overheersend waren geweest. Dus ik ben heel benieuwd of het wat is ! Deze kost €2,99.

Als je gek bent op dit eten, of het graag wilt uitproberen moet je vandaag of morgen even naar de lidl gaan. Dan ligt het nog zeker in de schappen! Mocht je het nou wel willen proberen, maar je vind het niet zo spannend, dan zou ik een dag of 2 nog wachten. Dan ligt het er misschien wel met korting. Zo heb ik al wat dingen gescoord in de Amerikaanse weken 🙂 Gewoon een kleine tip!

Zo en nu heb ik wel weer genoeg gestuiterd hierover, ik ga morgen nog even langs de Lidl. Toch nog een paar dingen extra scoren! Houden jullie van Engels eten ? En vonden jullie dit artikel voor herhaling vatbaar ?

 

Volg:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: