2   28
14   75
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Liefde gaat misschien toch door de maag #valentijnsideeën

valentijnsideeën

Volgende week woensdag is het Valentijnsdag! En hoewel we er in huize Z. niet echt aan doen, leken mij onderstaande Pinterest valentijnsideeën wel heel erg leuk. Want liefde gaat tenslotte toch wel een beetje door de maag, of niet?

Valentijnsideeën

valentijnsideeën

Dat wij niet echt aan Valentijnsdag doen wil niet zeggen dat ik het niet leuk vind ideeën te spotten. Vorig jaar deden we er een beetje aan. Zo had ik Kenneth een reep cote d’or meegeven en toen ik thuis kwam stond er een doos chocolade op tafel. Met kaarsjes in de vorm van een hart eromheen en een lief briefje. Heel leuk!

Nu zullen we er dit jaar denk ik weer niks bijzonders van maken, want wij zijn van “het is commercieel”, “iedere dag Valentijnsdag” en “cadeautjes kunnen iedere random dag” principe. Maar eigenlijk wil ik er dit jaar wel een avond maken waarbij we samen gewoon gezellig op de bank zitten met wat lekkers en iets leuks samen kijken. Gewoon even tijd voor elkaar. Misschien hebben we daar gewoon een speciale dag voor nodig haha. En onderstaande ideeën vond ik wel heel erg leuk, want tenslotte gaat hier liefde toch wel een beetje door de maag.

Ik vond ze zelf allemaal erg leuk. Gelukkig leest Kenneth mijn blogs niet, dus kan ik jullie wel vertellen wat ik zou willen doen! Mijn persoonlijke favoriet is namelijk de “you make my heart pop!” met allemaal lekkers in een popcorn bak. Die heb ik toevallig liggen, dus dat leek me wel leuk. En dan samen iets simpels kijken als “toen was geluk heel gewoon” of een cabaretier die hij grappig vind. Want zo’n zwijmel film gaat me nooit lukken om samen te kijken haha. Gewoon een gezellig avondje samen dus!

Heb jij een favoriet uit de pins? En misschien nog wel de belangrijkste vraag, wat vind je van deze manier van ideeën delen? Let me know! En alvast een Happy Valentinesday!

Volg je me al via FacebookInstagram en/of Twitter? Zou ik heel leuk vinden!

Volg:

1 Reactie

  1. oma
    februari 8, 2018 / 8:01 am

    leuk, gewoon doen! Kenneth heeft het verleden jaar ook leuk gevonden en dan zal hij er nu weer van genieten. Je bent er al vroeg mee. Fijne dag Kelly en groetjes van oma xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: