2   30
14   76
11   60
12   74
14   66
21   81
8   53

Liefde voor vrachtwagens

liefde voor vrachtwagens

liefde voor vrachtwagens
Hoi iedereen! Dit is misschien niet echt een onderwerp dat hier past. Maar het past bij mij, dus hoor het eigenlijk ook hier. Laatst kreeg ik het verzoekje om eens wat te vertellen over mijn liefde voor vrachtwagens. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Ik vertel maar wat graag over vrachtwagens, dus laten we maar gewoon beginnen!

 photo 2015-01-11_1421011562_zpsqzxyvat0.jpg
Vanaf baby af aan heb ik liefde voor alles wat rijd. Kregen mijn ouders mij niet in slaap, reden ze een rondje en ik was vertrokken naar dromenland! Al op jonge leeftijd zat ik achter het stuur, en heb altijd gedroomd over rijden. Om eerlijk te zijn meer over autorijden, en het rijden met een bedrijfswagen.

Maar toen kwam er een vrachtwagenchauffeur in mijn leven, en zo ontdekte ik de vrachtwagen. Grote wagens met een sterke uitstraling. Niemand kan het bakbeest kwaad doen, daarvoor is hij zelf veels te sterk. En dan heb je nog het feit dat hij overal komt. Geweldig toch, als je alles van Nederland kan zien door het grote raam op een hoger niveau. In de vrachtwagen in de omgeving van Schiphol, voor een chauffeur misschien vervelend, maar de bijrijder kan ook nog eens overal overheen kijken! De vliegtuigen lijken een stuk dichterbij als je zo hoog zit. Je ziet zoveel meer in een vrachtwagen..

 photo 1jiJC7YTAQhAkHgRUsfpFjmRarj9WACKxXmqJ9d7nuI_zpsuuaeucna.jpg
Daarnaast vervoeren vrachtwagens allerlei soorten producten, van computers tot noppenfolie, van klimtoestellen tot gebakken uitjes. Een vrachtwagen zorgt ervoor dat alles van A naar B gaat over de weg. De hele dag rondrijden, het lijkt me heerlijk! Hier en daar eens uitstappen om te lossen, en dan weer door.

 photo 2015-10-09_1444419044_zpsotzltrqh.jpg
Als het om de uitstraling van zo’n wagen gaat heb ik een favoriet merk.. De Scania! Ik vind hem zo mooi afgewerkt, hij lijkt niet platgeslagen tegen n muur, maar is mooi rond afgewerkt. Ook de details en hoe ze hem soms hebben bespoten. Geweldig gewoon! En de meeste hebben wel een V8 motor. En als je daar nog een open uitlaat opzet, dat geluid.. Ik kan er echt van genieten, dat gebrom van zoiets. Ik hou ervan, het laat me lachen!

Ik hou van vrachtwagens, het is echt een geweldig voertuig! En ik weet ook dat er tegenwoordig heel veel ongelukken mee gebeuren, dat vind ik dood eng. Ook om het feit dat vriendlief en schoonpaps zich erin bevinden, en ik best wel bang ben dat hun wat overkomt. Maar ze doen waar ze van houden, en dat weegt denk ik meer op tegen de risico’s. Wat vinden jullie van vrachtwagens? 

Liefs,
Kelly

 

 

Volg:

2 Reacties

 1. oktober 20, 2015 / 7:56 am

  Wat een enige foto van jou als kind. Zelf vind ik vrachtautos doodeng, en ben altijd zo ‘bang’ in het verkeer dat we er tegen aan botsen.

  • Kelly
   oktober 20, 2015 / 12:10 pm

   Dankje! Dat snap ik wel, dat hebben veel mensen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: